Κάπως... ξίνισε η περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν, σαν ερωτικό τρίγωνο που με τέτοια συχνότητα υπενθύμιζε τη δραματικότητά του, που έχασε τη σκανδαλιστική διάστασή του. Όμως, η κατάσταση φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, μια και ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός φέρεται είπων στους συμπαίκτες του στη γαλλική ομάδα ότι πρόκειται να φύγει. 

Το RMC, που έδωσε την είδηση, διευκρίνισε, μάλιστα, ότι ο Εμπαπέ μίλησε το πρωί της Παρασκευής στους συμπαίκτες του, δηλαδή μετά τη νίκη της Παρί επί της Σοσιεδάδ 2-0 για τη φάση των "16" του Champions League, που της δίνει προβάδισμα, έπειτα από διαδοχικές αποτυχίες, για την πρόκριση στα προημιτελικά. 



Κιλιάν Εμπαπέ: Και τώρα... ποιος;

Το ίδιο έκανε, ημιεπισήμως, η Παρί σε Μέσα του εξωτερικού. Ο Εμπαπέ το πιθανότερο είναι ότι οδεύει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι η μόνη που μπορεί σε αυτήν τη συνθήκη -με τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλαδή, να διαθέτει στο οπλοστάσιό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ, να του κάνει πρόταση που δεν γίνεται να ματσάρει άλλη ομάδα. Η Λίβερπουλ ήταν το "μαύρο άλογο", αλλά με τη φυγή του Γιούργκεν Κλοπ και χωρίς, τουλάχιστον δημοσίως, να έχει διευθετηθεί η διαδοχή του, έχασε πολλούς πόντους. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ρεάλ δίνει 30 εκατομμύρια το χρόνο στον Εμπαπέ, ο οποίος αρχικά απέρριψε αυτά τα χρήματα, ωστόσο ουδείς ξέρει αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του επανήλθαν με ενισχυμένη πρόταση.