Διακαής πόθος συνεχίζει να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ για μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κόσμου στην Ισπανία, με το όνομα του Γάλλου αστέρα που έχει συνδεθεί ουκ ο λίγες φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δίνεται στο πρώτο μωρό που γεννήθηκε για το 2024 στο Βίγκο της Ισπανίας.

Ο πατέρας του μωρού που είναι και λάτρης του ποδοσφαίρου αποφάσισε να δώσει το όνομα "Κιλιάν" στο παιδί του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οικογένειες παίρνουν την απόφαση να δώσουν το όνομα κάποιου γνωστού ποδοσφαιριστή στα παιδιά τους.





Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ στα... μωρά της Ισπανίας

Κατόπιν έρευνας της "Relevo" προέκυψε το εξής ενδιαφέρον: 679 μωρά που έχουν γεννηθεί στην Ισπανία έχουν ονομαστεί ως "Κιλιάν". Μάλιστα σε τρία χρόνια υπάρχουν ήδη 13 περισσότερα απ' ότι υπήρχαν την προηγούμενη δεκαετία. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, τη δεκαετία του ' 80 υπήρχαν μόλις πέντε άτομα που λέγονταν έτσι, συμπεριλαμβανομένων ξένων. Αν μη τι άλλο. ο Εμπαπέ έχει ισχυρό αντίκτυπο στην Ισπανία στην οποία έχει βρεθεί κοντά να συνεχίσει την καριέρα του και μένει να φανεί αν θα γίνει και κάποια στιγμή πραγματικότητα...





Ρονάλντο και Μέσι στην... μάχη ονομάτων

Φυσικά, δεν μπορούσαν να λείπουν από την εξίσωση οι Ρονάλντο, Μέσι. Συγκεκριμένα, τη δεκαετία του 2010 συγκριτικά με αυτή του 2000, υπήρχαν περισσότερα από τριπλάσια μωρά με το όνομα "Κριστιάνο" όμως ήταν μόνο 61. Όσον αφορά τον Μέσι, τα 47 μωρά "Λιονέλ" στη δεκαετία του '80 σε σύγκριση με δυο δεκαετίες αργότερα δείχνουν και τον πραγματικό... νικητή της μάχης ονομάτων.