Την τιμητική του είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην καθιερωμένη ενότητα της εκπομπής του Σακίλ Ο'Νιλ με τίτλο "Shaqtin' A' Fool" καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τέσσερις προσωπικές του φάσεις παίρνοντας το "βραβείο" των "bloopers" της εβδομάδας στο NBA.

Στην πρώτη θέση της λίστας του Σακίλ Ο'Νιλ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο NBA

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχουν κατά καιρούς πάρει πολλές πρωτιές στο NBA, με τον Θανάση αυτή τη φορά να το κάνει μ' έναν παράδοξο θα έλεγε κανείς τρόπο. Ο μπασκετμπολίστας των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στην πρώτη θέση της ενότητας των "bloopers" του "Shaqtin 'A Fool" του Σακίλ Ο'Νιλ.

Ο παλαίμαχος σέντερ που είδε τη φανέλα του με τους Ορλάντο Μάτζικ να αποσύρεται πρόσφατα έψαξε μαζί με τους συνεργάτες του τις πιο αστείες φάσεις της εβδομάδας που πέρασε. Τοποθέτησε στην τέταρτη θέση ένα κάρφωμα που δεν ήρθε... ποτέ από τον Τόπιν των Πέισερς και στην τρίτη τον Έιτον των Μπλέιζερς που ακόμη... ψάχνει τον Νίκολα Γιόκιτς.

Inside the NBA reacts to Shaqtin' A Fool Moments | February 15, 2024

Με τέσσερις φάσεις κυριαρχεί στο "Shaqtin' A Fool" ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Λίγο πιο πάνω στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ντικ των Ράπτορς, που πρέπει να είναι ακόμη... ζαλισμένος μετά τη μάχη του κόντρα στον Βικτόρ Γουεμπανιάμα στην ημέρα των ρεκόρ του Γάλλου ρούκι

Δίκαια στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τέσσερις(!) προσωπικές του φάσεις. Ξεκίνησε από κακά τελειώματα στις φάσεις, έκανε οκτώ δευτερόλεπτα και ολοκλήρωσε το ποτ πουρί με την άμυνα με τα... μάτια που έκανε στον αγώνα κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.