Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι αριθμοί έρχονται στη συνέχεια για το... γλυκό. Η Κέιτλιν Κλαρκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το μπάσκετ, ανεξαρτήτως φύλου, και έρχεται στον μαγικό κόσμο του WNBA για να κατακτήσει ό,τι κορυφή υπάρχει. Προς το παρόν στο NCAA κατέκτησε την κορυφή της κορυφαίας σκόρερ όλων των εποχών του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, σπάζοντας το φράγμα των 3.527 πόντων, τους οποίους κατείχε η πρώην κάτοχος του ρεκόρ, Κέλσεϊ Πλαμ. Και μάλιστα το έκανε με... στυλ.

Σταματώντας σαν τον Στέφεν Κάρι ή τον Ντέιμιαν Λίλαρντ λίγο μπροστά από το κέντρο, η Κλαρκ απλώς αποφάσισε να σουτάρει, το έβαλε και έγινε η κορυφαία σκόρερ του κολεγιακού πρωταθλήματος με το κατάμεστο γήπεδο του IOWA να υποκλίνεται στο ταλέντο της και την αντίπαλο ομάδα του Μίσιγκαν να μην ξέρει πως να τη σταματήσει. Εντέλει δεν το... πολυκατάφερε, καθώς η Αμερικανίδα σκόρερ σταμάτησε στους 49 πόντους.

🚨 CAITLIN CLARK BREAKS NCAAW ALL-TIME SCORING RECORD WITH LOGO 3! | #4 Iowa Hawkeyes vs Michigan

Πλέον η μόνη κορυφή που μένει να κατακτήσει η... υπερπαίκτρια αυτή είναι και η πιο δύσκολη, καθώς απαιτεί και... ομαδική προσπάθεια. Αυτήν δηλαδή του NCAA. Η Κέιτλιν Κλαρκ διανύει τον τελευταίο της χρόνο στο Πανεπιστήμιο του IOWA και θέλει όσο τίποτα να τελειώσει την κολεγιακή της καριέρα με έναν τίτλο, προτού μεταβεί στα... μεγάλα σαλόνια του WNBA. 

Caitlin Clark drops 49 PTS and BREAKS all-time NCAAW scoring record vs. Michigan 👑