Σάλος είχε προκληθεί από την είδηση πως ο Κουίνσι Πρόμες βρέθηκε με 1300 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του χωρισμένη μάλιστα σε δύο παρτίδες. Το δικαστήριο του Άμστερνταμ τον καταδίκασε σε έξι χρόνια φυλάκισης με την αιτιολογία της διακίνησης ναρκωτικών.

Φυλάκιση έξι ετών για τον Κουίνσι Πρόμες λόγω ναρκωτικών

Ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ και νυν της Σπαρτάκ Μόσχας "έμπλεξε" για τα καλά με τη δικαιοσύνη της Ολλανδίας. Το δικαστήριο του Άμστερνταμ του επέβαλλε ποινή φυλάκισης έξι ετών για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Πρόμες "πιάστηκε" με 1300 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του τα οποία όπως αναφέρθηκε ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο είχε 650 κιλά και το δεύτερο 713 κιλά αντίστοιχα. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο λιμάνι της Αμβέρσας στις αρχές του 2020 με την αξία των ναρκωτικών να υπολογίζεται κοντά στα 75 εκατομμύρια ευρώ!

Από τη πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν έδωσε καν το παρών στη δίκη που συνέβη, γνωρίζοντας λίγο πολύ το αποτέλεσμα. Αρχικά η Εισαγγελέας είχε προτείνει τη φυλάκιση του Ολλανδού για εννέα χρόνια χωρίς αναστολή αλλά το δικαστήριο του Άμστερνταμ είχε άλλη γνώμη.


Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο Πρόμες στο παρελθόν

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Πρόμες "απασχολεί" τις Αρχές καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενή του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός είχε κατηγορηθεί για επίθεση με μαχαίρι στον ξάδερφο του σ' ένα οικογενειακό πάρτι

Ακόμη και τότε η Εισαγγελέας είχε διαφορετική γνώμη μιας και πρότεινε τη φυλάκιση του για δύο έτη αλλά τελικά ο δικαστής πήρε την απόφαση για ποινή 18 μηνών