Ο Γιώργος Καρλαύτης ζει μοναδικές στιγμές αφου για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής του NFL με τη φανέλα των Κάνσας Σίτι Τσιφς οι οποίοι "λύγισαν" στην παράταση τους Σαν Φραντσίσκο 49ers με 25-22 στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Τα συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωταθλητή ήταν αμέτρητητα και κάποια εξ΄αυτών... πράσινα.

Η viral φωτογραφία του Καραγκούνη με τον Καρλαύτη και τα... συγχαρητήρια

Ο back-to-back πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό ενώ ο ίδιος είχε αγωνιστεί και στις ακαδημίες πόλο του "τριφυλλιού". Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλησε να συγχαρεί με τον δικό του τρόπο τον Έλληνα αθλητή αναρτώνοντας μια κοινή τους φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media όπου απεικονίζεται ο Καρλαύτης να φορά κασκόλ του Παναθηναϊκού και να... ποζάρει χαρούμενος στο πλευρό του παλαίμαχου παίκτη των "πράσινων".

karlauths-karagkounhs

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Καρλαύτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά το επίτευγμα της... παρέας του Γιώργου Καρλαύτη στο NFL, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στον 22χρονο αθλητή και φίλαθλο της ομάδας, μέσω ανάρτησης της στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.