Συνέχεια στο θέμα της ρατσιστικής επίθεσης έδωσε ο Ανδρέας Τετέι που στην αρχή ανέφερε τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στη συνέχεια σχολίασε την ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Βόλος για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τι δήλωσε ο Τετέι για την ρατσιστική επίθεση και τον όρο "μαϊμού"

Ο επιθετικός της Κηφισιάς βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωινό Σου Σου" στο OPEN και αναφέρθηκε ξανά στο γεγονός που τον δυσαρέστησε σε σχέση με την ρατσιστική επίθεση.

Κέρδισα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και άκουσα κάποιον να λέει πως "πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού". Πήγα αμέσως στον διαιτητή να του πω τι συνέβη και να σταματήσω τον αγώνα.

Βρισκόμαστε στο 2024 δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο διαιτητής δεν άκουσε κάτι γιατί ήταν πολύ μακριά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα φτιάχνει η ομάδα. Δεν ήταν ολόκληρη ομάδα, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό που εκφράστηκε έτσι".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2zbp73g12h)

Η απάντηση του Τετέι στην ανακοίνωση του Βόλου για το "φάουλ - μαϊμού"

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βέβαια δεν σταμάτησε εκεί καθώς σχολίασε και την ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Βόλος αναφορικά με το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης.

"Είμαι ακόμα πολύ νέος και έχω ακόμα την ακοή μου, ακούω πάρα πολύ καλά, ξέρω τι άκουσα. Δεν θέλω να πω το όνομά του, όταν βρεθεί το video από την ομάδα, θα ακουστεί ποιου ήταν η φωνή. Η ομάδα μου κινείται νομικά για αυτό το θέμα. Μίλησα στον πρόεδρο και του ζήτησα βοήθεια".