Η Κηφισιά φιλοξένησε στην Καισαριανή τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αλλά εκείνο που προκάλεσε αρνητική εντύπωση ήταν οι δηλώσεις του παίκτη των "κυανόλευκων", Ανδρέα Τετέι, για ρατσιστική επίθεση από ανθρώπους της θεσσαλικής ομάδας.

Κατήγγειλε τον Βόλο για ρατσιστική επίθεση ο Τετέι της Κηφισιάς 

Ο επιθετικός της Κηφισιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα γύρισε αρκετές φορές προς τη πλευρά του διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Τελικά, πήρε την κατάσταση στα "χέρια" του και στο τέλος του αγώνα προέβει σε δηλώσεις καταγγέλοντας ρατσιστική επίθεση. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν", ενώ συνέχισε και σχολίασε για τον αγώνα: 

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο ματς με λίγες φάσεις, είχαμε στην αρχή κάποιες στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2ei420fnpl)

Η ανακοίνωση του Βόλου για το... φάουλ - μαϊμού

Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του αγώνα και μ' όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτό το θέμα, πήραν θέση βγάζοντας ανακοίνωση

"Σχετικά με τη δήλωση - καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε "Τι μαϊμού φάουλ έδωσες". Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά".