Το ζητούμενο ήταν η νίκη, καμία όμως από τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και "παλεύουν" για την παραμονή τους στα... μεγάλα σαλόνια δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κηφισιά και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τις δυο ομάδες να τα δίνουν... όλα αλλά να μοιράζονται εντέλει από έναν βαθμό. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα η Κηφισιά που αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 45ο λεπτό δεν κατάφερε να καμψει την αντίσταση των Θεσσαλών.

Δοκάρι με το... καλημέρα για την Κηφισιά, μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Βόλο

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία δεν... άργησε να έρθει. Η Κηφισιά βρέθηκε μια "ανάσα" από το ανοίξει στο σκορ με τον Μενέντες ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έπειτα από διώξιμο του Μπαριέντος και εξαπέλυσε μονοκόμματο σουτ από το ύψος τηε μεγάλης περιοχής ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κόβανς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2bfyg7m0q1)
Σημειώνεται ότι στο 14ο λεπτό υπήρξε προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατόπιν διαμαρτυριών για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2biwmdinap)
Στα πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί ενώ πίεζαν αρκετά τα καρέ των φιλοξενούμενων. Παρ΄όλα αυτά, όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Βόλος ανέβασε... στροφές ενώ είχε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Κόμπας βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο ο οποίος του είπε... όχι δείχνοντας τα φοβερά αντανακλαστικά του ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας και δοκίμασε σουτ το οποίο πέρασε παράλληλα από την εστία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2bnicrczvd)

Άλλαξαν οι ισορροπίες στο 45ο λεπτό, έμεινε με 10 παίκτες ο Βόλος

Λίγο πριν την επνοή του πρώτου μέρους, στο 45ο λεπτό άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι καθώς ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Κυριάκος Ασλανίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα για μαρκάρισμα στον Μπιφουμά. Μάλιστα, η αντίδραση από τον πάγκο του Βόλου ήταν άμεση και ο Άνχελ Λόπεθ αντικατέστησε τον Γκλάβτσιτς με τον Ράσιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2chd5dmiyx)

Χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά μπήκε αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτιμα ενώ είχε ευκαιρία στο 51ο λεπτό με τον Μπιφουμά να συνεργάζεται ωραία με τον Σολόα και να επιχειρεί σουτ το οποίο κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα (52'), οι γηπεδούχοι έφτασαν σε νέα ευκαιρία με τον Τετέι ο οποίος έκανε πλασέ το οποίο εξουδετέρωσε με το σώμα ο Κόβατς που ήταν σωστά τοποθετημένος.

Ο Βόλος ήταν προσηλωμένος στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι λόγω του ότι έπαιζε με 10 παίκτες ενώ απείλησε στο 56ο λεπτό με κεφαλιά του Καλογερόπουλου όμως ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε σταθερά.

Άντεξε στην πίεση ο Βόλος, αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας oι δυο ομάδες

Όσο κυλούσαν τα λεπτά,  Βόλος έκλεινε καλά τους χώρους περιορίζοντας τις επιθετικές ενέργειες της Κηφισιάς η οποία αν και είχε την κατοχή και την αριθμητική υπεροχή δεν μπορούσε να φτάσει σε κάποια μεγάλη ευκαιρία και να βάλει με αξιώσεις τη μπάλα στο "κουτί". Στα εναπομείνατα λεπτά του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάποια καλή φάση με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να συνεχίζουν τη δική τους... μάχη παραμονής στην Super League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2ds5rqjuqx)
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς(82' Γιόβανσιτς), Μιλίσεβιτς, Τεσέιρα, Σολόα (66' Σναϊντερλάν), Κανατζίγια, Μενέντες, Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης (67' Ίλιεφ).

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1' Ράτσιτς), Μπαριέντος (53' Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53' Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89' Μωραΐτης), Γκαρσία.