Τρελαίνει... κόσμο φέτος η Λαμία του Βόκολου! Σ' ένα ματς που τα είχε όλα με αποβολές, πέναλτι, γκολάρες και φοβερές αποκρούσεις, η ομάδα της Φθιώτιδας που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Super League γύρισε... τούμπα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον "καυτό" Καρλίτος να δίνει τη λύση σ' ένα ακόμα παιχνίδι, πήρε νίκη-χρυσάφι με 2-1 που την διατηρεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και της δίνει το προβάδισμα για την είσοδο στα playoffs.

"Άγγιξε" το γκολ η Λαμία, άνοιξε λογαριασμό στο ματς ο Αστέρας

Η Λαμία ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο ματς ενώ βρέθηκε μια... ανάσα από το ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καρλίτος ο οποίος με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γραμματικάκη. Οι γηπεδούχοι που ήταν κρυιαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν σε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Καρλίτος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έμεινε "ζωντανή" στην περιοχή, με τον Νούνιες να δοκιμάζει πλασέ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2fqp6oxxap)
Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε μπει καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν πιο απειλητική, το γκολ που... έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς ήρθε τελικά από το Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες βγήκαν με αξιώσεις στην αντεπίθεση, ο Μπαρτόλο έκανε την επέλαση από τα αριστερά και μοίρασε στον Καλτσά ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ γράφοντας το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2g4b8cv62h)

Ασύλληπτη διπλή επέμβαση του Κοσέλεφ, έμεινε με 10 παίκτες ο Αστέρας

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε πιο... ανεβασμένος ενώ είχε καλή στιγμή στο 16ο λεπτό με τον Αλάγκμπε ο οποίος εξαπέλυσε μακρινό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στο 33ο λεπτό, ο Αστέρας λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του ωστόσο έπεσε πάνω στο... τείχος Κοσέλεφ. Ο Καλτσάς επιχείρησε κεφαλιά την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της Λαμίας ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας πήρε το ριμπάουντ και δοκίμασε σουτ το οποίο και εξουδετέρωσε ξανά με φοβερό τρόπο ο Μολδαβός τερματοφύλακας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2gevvykt61)
Στο 37ολεπτό άλλαξαν οι ισοροπίες στο ματς καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Γκαρσία. Ο ρέφερι έστειλε στα αποδυτήρια τον Ισπανό λόγω μαρκαρίσματος στον Μαρτίνεθ. Μάλιστα, ο Ράσταβατς έσπευσε σε εκείνο το σημείο να κάνει αλλαγή και να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αντικαθιστώντας τον Κρεσπί με τον Άλβαρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2glzoudg9d)


Ισοφάρισε η Λαμία με φοβερό γκολ του Καρλίτος

Ο μεγάλος στόχος για τη Λαμία ήταν να εκματαλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα ενώ ο Αστέρας είχε ως κύριο μέλημα του να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα. Οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ οι Αρκάδες έδειχναν πως... άντεχαν στην πίεση των γηπεδούχων δεν απέφυγαν τελικά την ισοφάριση η οποία ηρθε στο 68ο λεπτό με απίθανο σουτ εκτός περιοχής του Καρλίτος που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γραμματικάκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2hmqj6soz5)

Κέρδισε πέναλτι ο Αστέρας, είπε... όχι στον Μιριτέλο ο απίθανος Κοσέλεφ

Στο 76ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης των 10 παικτών είχε μοναδική ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι για κράτημα του Σίντκλεϊ στον Καλτσά, μια φάση που ελέγχθηκε και πιστώθηκε από το VAR. Ο Μιριτέλο έστησε την μπάλα και επιχείρησε να εκτελέσει στο κέντρο ωστόσο δεν λογάριασε τον... φοβερό Κοσέλεφ ο οποίος με μια ακόμη σωτήρια απόκρουση "νίκησε" τον αντίπαλο του απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2hv2gueaex)

Ολική ανατροπή για τη Λαμία, με τον Καρλίτος να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να δίνει τη νίκη

Το καλύτερο δεν είχε έρθει ακόμα για τη Λαμία η οποία μετά την φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα της, κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καστάνιο στον Καρλίτος. Ο Ισπανός στράικερ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 βήματα δίνοντας το προβάδισμα στη Λαμία που πέρασε μπροστά με 2-1 ενώ έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα δείχνοντας σ' ένα ακόμη παιχνίδι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2i16z70f41)
Ο Αστέρας Τρίπολης που προσπαθούσε να ξεπεράσει το... σοκ της ανατροπής, τα έδωσε όλα με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης το οποίο "κυνήγησε" μέχρι τέλους όμως δεν ήρθε... ποτέ. Η Λαμία έκλεισε καλά τους χώρους ενώ βρήκε και για τρίτη φορά δίχτυα στο ματς στο 90+3', αυτή τη φορά με τον Μάλτσι ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μάλτσι με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2iaikzkhpt)
ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46' Σίντκλεϊ), Τσιλούλης (84' Κορνέζος), Στάνκο (46' Σλίβκα), Νούνιες, Μαρτίνεθ (57' Τόσιτς), Τζανδάρης, Καρλίτος (84' Μάλτσι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (81' Μάντζης), Γαμπλόνσκι (67' Βαλιέντε), Αλάγκμπε (82' Γκος), Καλτσάς, Μπαρτόλο (67' Ζουγλής), Ρεγκίς (40' Άλβαρες), Μιριτέλo

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2ifagn4rld)