Η Παρί Σεν Ζερμέν, αυτήν τη στιγμή, μοιάζει να ικετεύει τον Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της και το κάνει δίχως να κρατά καν τα προσχήματα, φοβούμενη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον αποκτήσει. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός ουδείς ξέρει τι κάνει, αλλά φαίνεται ότι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για το τι ζήτησε από τους "μερένχες". 

Ασφαλώς, με μια φιγούρα όπως είναι εκείνη του Εμπαπέ, ο οποίος συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος, και με τη Ρεάλ Μαδρίτης προφανώς να μην αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες οποιασδήποτε συζήτησης αν δεν θέλει να τον χάσει, η πληροφόρηση είναι αναγκαίο να καλύπτεται με ένα πέπλο αμφιβολίας. 

Παρί Σεν Ζερμέν: Τι έκανε για να καλύψει τις επιθυμίες του Εμπαπέ στη... Ρεάλ 


Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα από τα ρεπορτάζ, τα οποία μοιάζει να συνοδεύουν κάθε φορά την πληροφόρηση ότι ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη Ρεάλ, ο Γάλλος στράικερ φέρεται να ζήτησε από τους "μερένχες" 50 εκατομμύρια καθαρά το χρόνου, 120 εκατομμύρια μπόνους συμβολαίου, επιπλέον μπόνους και ίδια εκμετάλλευση της εικόνας του εμπορικά και διαφημιστικά στη Μαδρίτη, τουλάχιστον σε ποσοστό. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από τη μεριά της, του δίνει 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κυρίως διότι, όπως αναφέρεται, θέλει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των αμοιβών των ποδοσφαιριστών. Ο Εμπαπέ το ακούει αυτό βερεσέ, και μάλλον θυμάται ότι η Ρεάλ τού είχε βάλει διορία προκειμένου να αποφασίσει αν θα παίξει με τη φανέλα της (ενώ νωρίτερα είχε αποσυρθεί), κάτι που δεν έγινε, οπότε τώρα είναι λογικό ο στράικερ της Παρί να έχει το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση.

Από τη μεριά της, η Παρί φέρεται να του αντιπρότεινε 80 εκατομμύρια ευρώ μικτά ετησίως για δύο χρόνια, δηλαδή 160 εκατομμύρια μικτά, από τα οποία πρόκειται να αφαιρεθούν οι φόροι. Και η Παρί έχει γυρίσει την... μπιφτέκα και παρακαλεί τον Εμπαπέ να παραμείνει, αν και το καλοκαίρι τού έδωσε τελεσίγραφο προκειμένου να υπογράψει την οψιόν ως τη σεζόν 2024-25, απειλώντας τον, μάλιστα, ότι θα τον βάλει στον... πάγο. 

Το σίγουρο είναι, ακόμα κι αν ισχύουν στο... περίπου όλα αυτά και υπάρχει απόκλιση σε σχέση με την πραγματικότητα, πως ο Εμπαπέ δεν χορεύει στο ταψί μόνο την Παρί, που τουλάχιστον έχει δείξει πως δεν ερυθριάζει όταν πρόκειται να τον κρατήσει, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή τη λελογισμένη και πιο βαριά φανέλα στον κόσμο.