Δύσκολη μέρα η 8η Φεβρουαρίου του 2024 για τον κόσμο του NBA και τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους δύο αγαπημένους αριθμούς του Κόμπε Μπράιαντ (8,24) να συνδέονται και τη διοίκηση των "Λιμνανθρώπων" να παρουσιάζουν στο κοινό το άγαλμα προς τιμήν του.

Βραδιά μνήμης για τον Κόμπε Μπράιαντ στο NBA 

Η απώλεια του Κόμπε Μπράιαντ συγκλόνισε όλο τον πλανήτη πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά κανείς στον χώρο του NBA δεν ξεχνάει αυτή την τεράστια προσωπικότητα του αθλήματος. Ο κόσμος της ομάδας που μεγαλούργησε, των Λος Άντζελες Λέικερς, από εδώ και στο εξής θα μπορεί να θαυμάζει τον τεράστιο μπασκετμπολίστα στο άγαλμα που κτίστηκε προς τιμήν του.

Los Angeles Lakers unveil the Kobe Bryant Statue


Ήταν μία βραδιά συγκίνησης και μνήμης στο Staples Center, με συγγενείς, φίλους, αλλά και πολλούς θαυμαστές να δίνουν το «παρών» στα αποκαλυπτήρια. Ένα μικρό δείγμα της λατρείας του κόσμου για τον Κόμπε Μπράιαντ. Μάλιστα, στα σχέδια είναι να να υπάρξουν ακόμα δύο αγάλματα, με το ένα από αυτά να έχει και τη φιγούρα της αδικοχαμένης κόρης του μπασκετμπολίστα, Τζιάνα


Πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Λέικερς οι Νάγκετς

Στον καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς με 106-114. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ' όλη τη διάρκεια του με τους "Λιμνάνθρωπους" να επιστρέφουν από το -15 στα μέσα της τρίτης περιόδου, ισοφαρίζοντας σε 104-104 δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στο τέλος όμως ψυχραιμότεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν μία σπουδαία νίκη.

Final 3:15 CLOSE ENDING Nuggets vs Lakers UNCUT | February 8, 2024

Γιόκιτς και Μάρεϊ οδήγησαν τους Νάγκετς σε θρίαμβο κόντρα στους Λέικερς

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς. Ο Καναδός γκαρντ έκανε double double με 29 πόντους και 11 ασίστ, με τον Σέρβο "γίγαντα" να "αγγίζει" το triple double με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα τους στην κορυφή της Δύσης.

Από τους γηπεδούχους, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις. Ο "Βασιλιάς" βρέθηκε μία ανάσα από το να γίνει "διπλός" ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από τη πλευρά του, ο Αμερικάνος σέντερ ήταν πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 32 πόντους ενώ μάζεψε και 9 "σκουπίδια"


Nikola Jokic 24 Pts 13 Reb 9 Ast Denver Nuggets vs LA Lakers HIGHLIGHTS