Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μιλγούοκι Μπακς στο ντέρμπι της ημέρας του NBA. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά ηττήθηκαν δίκαια με 105-129 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Το δυναμικό κάρφωμα Αντετοκούνμπο και η... μπουνιά του Πόρτις

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον "Greek Freak" να θέλει να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του. Κάτι που κατάφερε μ' ένα απίστευτο κάρφωμα στο πρόσωπο του ΜακΝτάνιελς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz06ff9lc7ep)

Οι Μπακς δυσκολεύονταν να βρουν τρόπους στην επίθεση με τις απουσίες των Ντάμιαν Λίλαρντ και Κρις Μίντλετον να είναι κομβικές. Παρ' όλα αυτά στη πρώτη περίοδο κατάφεραν να βρουν τρόπους να σκοράρουν ακόμη και... ρίχνοντας μπουνιά στη μπάλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0638ey6ot5)

"Πάλευε" ο Αντετοκούνμπο - Σούταραν εξαιρετικά από την περιφέρεια οι Τίμπεργουλβς

Στη δεύτερη περίοδο και όσο το παιχνίδι συνέχιζε να είναι αμφίρροπο τα "ελάφια" με κύριο εκφραστή τους τον Τζέι Κράουντερ έμεναν κοντά στο σκορ. Από τη πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν πολλές λύσεις έξω από τα 7.25 σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά (50%).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθούσε να διασπάσει την δυσκολοκατάβλητη άμυνα των Τίμπεργουλβς, αλλά το κατάφερνε σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις. Μία από αυτές ήταν όταν τελείωσε τη φάση μπροστά στον Γκομπέρ

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz06t7d718jt)

Ξέφυγε η διαφορά με τη Μινεσότα να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των Μπακς

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για τους Μπακς με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν στην άμυνα των αντιπάλων τους. Χαρακτηριστική φάση ήταν όταν ο Ναζ Ριντ πήρε τη μπάλα πέρασε σαν... σταματημένο τον Μπόμπι Πόρτις και έκανε poster τον Μπρουκ Λόπεζ με τη διαφορά να εκτοξεύεται στους 26 πόντους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz07kqzsnap5)

Αγωνίστηκε και ο Θάνασης Αντετοκούνμπο όταν το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει

Με το παιχνίδι να έχει ξεφύγει από τα χέρια της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς, ο προπονητής των "Ελαφιών" επέλεξε να περάσει στο παρκέ τους αναπληρωματικούς, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να εκμεταλλεύεται την περίσταση και να σκοράρει ένα πολύ όμορφο καλάθι μπροστά στον Ρούντι Γκομπέρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz088j9q4401)

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Τίμπεργουλβς στο NBA - Δεν "σηκώνουν" κεφάλι οι Μπακς 

Το φινάλε βρήκε τους Μπακς να ηττώνται με 105-129, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται κάτω από τους μέσους όρους του και τον Έι Τζέι Γκριν να κάνει την καλύτερη εμφάνιση με την φανέλα των "ελαφιών πετυχαίνοντας 27 πόντους. Ο "Greek Freak" σκόραρε 17 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους - που βρίσκονται συγκάτοικοι με τους Ντένβερ Νάγκετς στην κορυφή της Δύσης - κορυφαίος ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 26 πόντους και 9 ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz08g5b6ij7t)