Το πρόγραμμα στο NBA ήταν γεμάτο με "φαβορί" που δεν επιβεβαίωσαν όμως την φόρμα τους με τους Κλίπερς να ηττώνται στο Λος Άντζελες από τους Πέλικανς χάνοντας την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Δύσης.

Ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Δύση στο NBA οι τρομεροί Καβαλίερς

Ψάχνουν να βρουν τον αντίπαλο που τους σταματήσει οι Κλίβελαντ Καβαλίερς στο NBΑ, καθώς αυτή τη φορά κέρδισαν εκτός έδρας τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 106-114. Η "αρμάδα" του Ντόνοβαν Μίτσελ έφτασε τους τις 15 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια τους

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Αμερικάνος γκαρντ που πέτυχε 40 πόντους οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη δεύτερη θέση της Ανατολής. Από τους "μάγους" ξεχώρισε ο Κάιλ Κούζμα που σκόραρε 28 πόντους αλλά δεν είχε συμπαραστάτες για να κοντράρουν τους αντιπάλους τους.

Donovan Mitchell DROPS 40 POINTS In The Nation's Capital! 🔥| February 7, 2024

Έστησαν "μπλόκο" στους Κλίπερς με σπουδαίο "διπλό" οι Πέλικανς 

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς πέτυχαν οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 106-117, σ' ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι δεν πέρασαν μπροστά στο σκορ ούτε μία φορά! Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 25 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσθεσε ο Ζάιον Γουίλιαμσον που πέτυχε double double με 21 πόντους και 10 ασίστ.

Για την ομάδα του Τάιρον Λου που είχε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή της Δύσης, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 19 πόντους, με τους Λέοναρντ και Τζορτζ να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | February 7, 2024 | FreeDawkins

Ανεβαίνουν οι Γουόριορς στο NBA - "Χωλαίνουν" χωρίς Εμπίντ οι 76ερς

Σημαντικό "διπλό" πέτυχαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς με 104-127. Οι γηπεδούχοι - που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ - είχαν πολλά επιθετικά προβλήματα, δείχνοντας πως η απουσία του Καμερουνέζου σέντερ τους έχει "αποδιοργανώσει".

Από τους φιλοξενούμενους, πολύ καλό παιχνίδι μετά από καιρό έκανε ο Άντριου Γουίγκινς πετυχαίνοντας double double με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τις φήμες για ανταλλαγή του να πληθαίνουν όμως. Σε κακό βράδυ αντιθέτως βρέθηκε ο Στεφ Κάρι που πέτυχε μόλις 9 πόντους, παίρνοντας όμως ελάχιστες προσπάθειες για τα δεδομένα του. 

Golden State Warriors vs Philadelphia 76ers Full Game Highlights | Feb 7 | 2024 NBA Season

Ακόμη μία νίκη στο... σακούλι για τους Μπόστον Σέλτικς

Την άνεση της κορυφής στην Ανατολή χαίρονται οι Μπόστον Σέλτικς μετά και τη νίκη τους απέναντι στους Ατλάντα Χοκς με 125-117. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους - που έχουν εφτά νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια - ήταν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 31 πόντους. Από τη πλευρά των φιλοξενούμενων τρεις παίκτες είχαν double double αλλά δεν κατάφεραν να "γλιτώσουν" την ήττα για την ομάδα τους.

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Full Game Highlights | Feb 7 | 2024 NBA Season


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Χόρνετς - Ράπτορς 117-123
Γουίζαρντς - Καβαλίερς 106-114
Σέλτικς - Χοκς 125-117
Χιτ - Σπερς 116-104
76ερς - Γουόριορς 104-127
Κλίπερς - Πέλικανς 106-117
Κινγκς - Πίστονς 120-133