Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι γεμάτο από σπουδαίες αναμετρήσεις στη Euroleague, με το μπασκετικό κοινό να έχει την ευχέρεια να παρακολουθήσει και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια.

Να συνεχίσει το σερί του θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ιβηρική Χερσόνησο για να αντιμετωπίσει την Βαλένθια (21:30) για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοδική πορεία, καθώς παρά τις απουσίες που είχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα έκλεισαν τη «διαβολοβδομάδα» με νίκες κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου.

Οι «νυχτερίδες» από την πλευρά τους έχουν τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση και βρίσκονται μεταξύ των play-off και των play-in της Euroleague. Αν καταφέρουν και επικρατήσουν του Ολυμπιακού, θα «διπλώσουν» τις νίκες τους και θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια.

Στενεύουν τα περιθώρια για πολλές ομάδες της Euroleague

Με άλλες τέσσερις γεμάτες ενδιαφέρον αναμετρήσεις ξεκινάει η 26η «στροφή» της Euroleague. Το τελευταίο της χαρτί αναμένεται να παίξει η Αναντολού Εφές στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:30) για να μπορέσει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για να προλάβει έστω τα play-in του θεσμού. Από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί βρίσκονται σε πτώση καθώς έχουν τέσσερις ήττες στους τελευταίους πέντε αγώνες τους.

Ένα ακόμη παιχνίδι που είναι do or die για τους γηπεδούχους είναι εκείνο της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:30), με τους Ιταλούς να ψάχνουν μία νίκη που θα τους ανεβάσει και ψυχολογικά αλλά κυρίως βαθμολογικά. Οι «μερέγχες» έχουν «στρογγυλοκαθίσει» στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά στα τελευταία παιχνίδια τους δείχνουν πως δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση παρά τις νίκες τους. 

Για τη δεύτερη θέση η Ελλάδα κόντρα στην Κίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών αντιμετωπίζει στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου της την Κίνα (19:30) με στόχο τη νίκη και τη δεύτερη θέση. Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία 16-8, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου θέλει να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί και να συνεχίσει σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250, Marseille - Κυρίως Ταμπλό ATP
15:00 NOVASPORTS 6 WTA Mubadala Abu Dhabi Open - Φάση των "16" WTA
16:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250, Marseille - Κυρίως Ταμπλό ATP
18:30 COSMOTE SPORT 9 Βάφινμπανκ - Ρεζόφ Volleyball Champions League
19:00 NOVASPORTS PRIME Κλήρωση UEFA Nations League
19:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250, Marseille - Κυρίως Ταμπλό ATP
19:30 NOVASPORTS 5 Αναντολού Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ Euroleague
19:30 ΕΡΤ 3 Ελλάδα - Κίνα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου - Πόλο Γυναικών
20:00 COSMOTE SPORT 8 Μίλωνας - Λούνεμπουργκ CEV Cup
21:00 NOVASPORTS 2 Οστάνδη - Αντβέρπ Croky Cup
21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250, Marseille - Κυρίως Ταμπλό ATP
21:30 COSMOTE SPORT 7 Φούσε Βερολίνου - Φλένσμπουργκ Liqui Mola Bundesliga
21:30 NOVASPORTS PRIME Βαλένθια - Ολυμπιακός  Euroleague
21:30 NOVASPORTS 3 Παρτιζάν - Μπάγερν Μονάχου Euroleague
21:30 NOVASPORTS 4 Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
21:30 NOVASPORTS START Μπασκόνια - Βιλερμπάν Euroleague
03:00 COSMOTE SPORT 7 Μιλγουόκι Μπακς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA
05:00 COSMOTE SPORT 4 Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς NBA