Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (08/02, 21:30) για την 26η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να... χαμογελά, καθώς είδε τον Μουσταφά Φαλ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έτσι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες στο να ταξιδέψει με την «ερυθρόλευκη» αποστολή, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει ο Φαλ στη Βαλένθια για το ματς του Ολυμπιακού

Ο Μουσταφά Φαλ είχε λείψει αρκετά στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος σέντερ είχε μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση, καθώς είχε υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος, τραυματισμός που χρειαζόταν να τον αφήσει στα... πιτς για τρεις εβδομάδες.

Ο ίδιος έχει ανεβάσει στροφές, καθώς η αποθεραπεία του κύλησε αρκετά ομαλά, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης των Πειραιωτών και έτσι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρζώκα για το εκτός έδρας ματς με τις "νυχτερίδες". Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, θα μπορεί να υπολογίζεται για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα διεξαχτεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στα "Δύο Αοράκια".

«Μέσα» για Βαλένθια ο Γκος

Από κει και πέρα, θετικά είναι τα νέα και για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και μπορεί να τεθεί στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός γκαρντ είχε μείνει εκτός από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε αποκομίσει ένα ελαφρύ στραμπούληγμα στο παιχνίδι με την Μπάγερν και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.