Βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα κάθε φιλάθλου της Λίβερπουλ είναι ένα Airbnb το οποίο βρίσκεται κοντά στο "Anfield" και έχει θέμα τους "Reds" από τους τοίχους, τα πατώματα μέχρι και τα... κρεβάτια. Όποιος οπαδός της ομάδας μένει στην Αγγλία ή θέλει να την επισκεφτεί και είναι λάτρης της Λίβερπουλ θα μπορεί να ζήσει μια μοναδική ευκαιρία που θα θυμάται για όλη του τη ζωή.

Ένα Airbnb γεμάτο από... Λίβερπουλ

Την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσει ένα Airbnb με θέμα τη Λίβερπουλ είχε κάποιος στην Αγγλία τον οποίο αν μη τι άλλο θα ευχαριστούν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας για το μοναδικό "δώρο" που τους έκανε. Πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο είναι κυριολεκτικά γεμάτο από πράγματα της Λίβερπουλ με κασκόλ και φανέλες τόσο παλιών παικτών όσο και νένων των "Reds". Τα δυο κρεβάτια είναι επί της ουσίας τέρματα και έχουν σεντόνια και μαξιλαροθήκες της ομάδας ενώ τα χαλιά είναι σαν τον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου.

Το θέμα στους τοίχους είναι εμπνευσμένο από αγώνες που έχουν "μείνει" στην ιστορία, με έναν εξ' αυτών να είναι η ισοπεδωτική νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7-0. Σε ένα από τα υπνοδωμάτια που διαθέτει το σπίτι, υπάρχουν γύρω από ένα διπλό κρεβάτι φανέλες παικτών που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως... σημαίες του συλλόγου, με τους Στίβεν Τζέραρντ, Ίαν Ρας, Φαν Ντάικ, Άλαν Κένεντυ, Τσάμπι Αλόνσο, Τζον Μπαρνς, Άλαν Χάνσεν και Τζέιμι Κάραχερ να κοσμούν τον χώρο.

«Κάθε ίντσα του σπιτιού είναι Λίβερπουλ. Ο σύζυγός μου είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας και ένιωθε δέος σε κάθε δωμάτιο», «Αν είσαι οπαδός της Λίβερπουλ, είσαι στο καλύτερο μέρος για να μείνεις.Το σπίτι είναι πολύ καθαρό και κοντά στο γήπεδο. Η Τζέιν είναι πολύ βοηθητική και σίγουρα θα έρθουμε εδώ καμία μέρα», αναφέρουν στις κριτικές ορισμένα από τα άτομα τα οποία έχουν μείνει στο εν λόγω Airbnb.