Σε μία συνάντηση που είχαν να θυμηθούν πάρα πολλά προχώρησαν οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και ο επι χρόνια φυσικοθεραπευτής τους στον Ολυμπιακό, Τόλης Καρατζάς.

Η εμβληματική φωτογραφία των αρχηγών του Ολυμπιακού

Οι τρεις εμβληματικοί αρχηγοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό, με τον Γιώργο Πρίντεζη να απαθανατίζει την ιστορική αυτή στιγμή. Μία φωτογραφία που γεννάει πολλές αναμνήσεις στους "ερυθρόλευκους" οπαδούς, καθώς έχουν ζήσει μαζί τους τα πάντα.

Από την back to back κατάκτηση της Euroleague μέχρι και τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Την φωτογραφία συμπληρώνει ο επί χρόνια φυσικοθεραπευτής στον Ολυμπιακό, Τόλης Καρατζάς, με τον Πρίντεζη να τη δημοσιεύει στο λογαριασμό του στα social media γράφοντας: "30 χιλιάδες βήματα την ημέρα επί 4300 ημέρες". 


Ο Παπανικολάου του Ολυμπιακού και ο Σπανούλης της Ελλάδας

Τη δεδομένη στιγμή ο μοναδικός που δεν ασχολείται επίσημα με το μπάσκετ είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, που επέλεξε να απομακρυνθεί λίγο και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Από τη πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο Περιστέρι και είναι έτοιμος σε λίγες ημέρες να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ελλάδας.

Από την άλλη ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης στον Ολυμπιακό και θέλει να οδηγήσει σε μία ακόμη φετινή διάκριση την ομάδα του Πειραιά. Πήρε τα "ηνία" από τον Γιώργο Πρίντεζη και φέτος βλέπει την ομάδα να βρίσκεται στην έβδομη θέση της Euroleague και την δεύτερη στη Basket League.