Ο Άρης υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, με τους «κίτρινους» να παίρνουν σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ «λυγίζοντας» το «τριφύλλι» με 73-70. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, εκφράζοντας τα παράπονα του για το γεγονός ότι το ματς ορίστηκε νωρίς το απόγευμα σε εργάσιμη μέρα.

Ο Αϊζέια Κάνααν απάντησε στον Εργκίν Αταμάν

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, όπου ο Άρης ολοκλήρωσε τον «θρίαμβο» απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν κατευθύνθηκε... φουριόζος στη συνέντευξη Τύπου, όπου και εστίασε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας, με τον Τούρκο τεχνικό να εκφράζει τα παράπονά του για το ότι ο ΕΣΑΚΕ όρισε τον αγώνα νωρίς το απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 17.00, σε εργάσιμη μέρα, ενώ αναρωτήθηκε σε ποια άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Φυσικά, οι δηλώσεις του Αταμάν κυκλοφόρησαν παντού, με τον Αϊζέια Κάναν να σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση του «Basket News», όπου  απευθυνόμενος στον προπονητή του Παναθηναϊκού απαντά πως: «Όλοι είχαμε τέτοια παιχνίδια, πήγαινε παρακάτω».

ataman-paobc