Η Σεβίλλη έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της La Liga, με τον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων να σημαδεύεται από ένα άσχημο περιστατικό καθώς ο Λούκας Οκάμπος δέχτηκε μια άσεμνη χειρονομία από οπαδό των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια που εκτελούσε πλάγιο. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οπαδού μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους οι Ανδαλουσιάνοι.

Άσεμνη χειρονομία οπαδού της Ράγιο στον Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης της Ράγιο Βαγιεκάνο με τη Σεβίλλη, ο Λούκας Οκάμπο πήγε να εκτελέσει πλάγιο, μ' έναν οπαδό των γηπεδούχων ο οποίος βρισκόταν αρκετά κοντά του στον αγωνιστικό χώρο να προχωρά σε μια αρκετά άσεμνη χειρονομία καθώς έβαλε το δάκτυλο του χεριού του κοντά στα οπίσθια του Αργεντινού. Ο Οκάμπος από την πλευρά του μπορεί να μην αντέδρασε εκείνη τη στιγμή ωστόσο σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα ξέσπασε και ζήτησε από τους αρμόδιους να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

ragio-sevilla


Ζητά την τιμωρία του οπαδού η Σεβίλλη που καλεί τη La Liga να πάρει τα μέτρα της

Η Σεβίλλη από την μεριά της δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι, με τους Ανδαλουσιάνους να παίρνουν και επίσημα για το συμβάν μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσαν όπου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οπαδού της Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ καλούν τη La Liga να πάρει τα μέτρα της προκειμένου να μην συμβούν αντίστοιχα περιστατικά ξανά στα γήπεδα.