Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, με τον αμυντικό μέσο της Μπέτις να κατηγορείται για βιασμό και να αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή σήμερα (06/02) στο δικαστήριο της Σεβίλλης με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ισπανική ψηφιακή εφημερίδα "OK Diario".

Κατηγορείται για βιασμό ο μέσος της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο

Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα, με το φερόμενο θύμα να καταγγέλει ότι ναρκώθηκε και στη συνέχεια βιάστηκε από τον χαφ της Μπέτις, σε περιστατικό που χρονολογείται τον Αύγουστο του 2023. Συγκεκριμένα, η καταγγελία αναφέρει πως: "Συναντήθηκε με έναν ποδοσφαιριστή σε ένα εστιατόριο και μετά πήγαν σε κλαμπ. Αργότερα ξύπνησε σ' ένα ξενοδοχείο με ξεκάθαρα σημάδια βίας στο σώμα της, χωρίς να θυμάται τι έγινε".


Σημειώνεται ότι το φερόμενο θύμα υποστήριξε ότι θυμάται την εικόνα του Γουίλιαμ Καρβάλιο δίπλα της ενώ τονίζεται ότι η αρμόδια διακστής η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση κατέστασε σαφές ότι αν ο παίκτης δεν παρουσιαστεί στο δικαστήριο τότε θα διαταχθεί η σύλληψη του τα επόμενα 24αωρα.