Πολύ σημαντικές και συνάμα αμφίρροπες αναμετρήσεις είχε το μενού του NBA, με τον Στεφ Κάρι να κάνει τη καλύτερη εμφάνιση του φέτος, αλλά να μη καταφέρνει τελικά να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Συνεχίζουν να "τρελαίνουν" κόσμο οι Λος Άντζελες Λέικερς κερδίζοντας στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας της λίγκας.

Έκανε ρεκόρ με 60άρα φέτος στο NBA ο Κάρι - Νίκητες όμως οι Χοκς

Η αλήθεια είναι πως ο Στεφ Κάρι έψαχνε πολύ καιρό να βρει μια εμφάνιση από τα... παλιά, για να "υπενθυμίσει" σε όλους ότι είναι ακόμη εκεί. Το έκανε και με το παραπάνω στην έδρα των Ατλάντα Χοκς αλλά η τρομακτική επίδοση του δεν έφερε τελικά τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Το παιχνίδι κρίθηκε τελικά στη παράταση με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 141-134.

Κορυφαίος για τα "Γεράκια" ήταν ο Τρέι Γιανγκ που σκόραρε 35 πόντους με 7/11 τρίποντα, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Οκόνγκου και Τζόνσον που τελείωσαν το παιχνίδι με double double με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ ο ένας και 21 πόντους και 13 ριμπάουντ ο άλλος. Από τους "πολεμιστές" ο Κάρι ήταν ολομόναχος καθώς πετυχαίνοντας 60 πόντους με 10/23 τρίποντα.

Steph Curry Drops Season-High 60 Points! | February 3, 2024

Έχουν δίκαια τον τίτλο της πιο "αλλοπρόσαλης" ομάδας στο NBA οι Λέικερς

Συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν περίτρανα σε όλο το NBA πως είναι η πιο "αλλοπρόσαλη" ομάδα φέτος στη λίγκα. Ο λόγος για τους Λος Άντζελες Λέικερς που πήραν τεράστια εκτός έδρας νίκη στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς με 105-113. Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη μετά από εννέα σερί νίκες για τους γηπεδούχους που είδαν τον Τζέιλεν Μπράνσον να πετυχαίνει double double με 36 πόντους και 10 ασίστ.

Από τους "Λιμνάνθρωπους" που μετά το "διπλό" κόντρα στους Σέλτικς, ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο με ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρα νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Λεμπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, ενώ ο Άντονι Ντέιβις κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες πετυχαίνοντας double double με 12 πόντους και 18 ριμπάουντ

New York Knicks vs Los Angeles Lakers Full Game Highlights | February 3, 2024 | FreeDawkins

Η "αλεπού" κέρδισε τους "ταύρους" και οι Κινγκς συνεχίζουν να κερδίζουν στο NBA

Σημαντικό και πολύ δύσκολο "διπλό" πήραν οι Σακραμέντο Κινγκς στην έδρα των Σικάγο Μπουλς με 115-123. Οι "Βασιλιάδες" - που αγωνίστηκαν χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ - είχαν σε φοβερή μέρα την "αλεπού" τους, τον Ντ' Άαρον Φοξ και βρήκαν τον τρόπο να... σκοτώσουν τους "ταύρους".

Ο Αμερικάνος γκαρντ πέτυχε 41 πόντους, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να πετυχαίνει ακόμη ένα triple double με 13 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.  Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κόμπι Γουάιτ με 26 πόντους, ενώ από 24 πρόσθεσαν οι Ντεμάρ Ντερόζαν και Νίκολα Βούτσεβιτς

De'Aaron Fox CATCHES FIRE In Kings Win! 🔥 | February 3, 2024

Μεγάλο "διπλό" στη Φιλαδέλφεια για τους Μπρούκλιν Νετς

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Μπρούκλιν Νετς στη δύσκολη έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς με 121-136. Οι γηπεδούχοι είχαν για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός τον Τζοέλ Εμπίντ, με τους φόβους για εγχείριση στο γόνατο να μεγαλώνουν. Πρώτος σκόρερ για τη Φιλαδέλφεια ήταν ο Ταϊρίς Μάξεϊ με 23 πόντους.

Από τους φιλοξενούμενους που προσπαθούν να βρουν ρυθμό για να προλάβουν έστω τις θέσεις των play - in στο NBA πρώτος σκόρερ ήταν ο Καμ Τόμας με 40 πόντους, με τον Μίκαλ Μπρίτζες να πετυχαίνει άλλους 23 με 5/12 τρίποντα

Cam Thomas GOES OFF For 40 PTS In Philly!😤 | February 3, 2024


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

76ερς - Νετς 121-136
Χοκς - Γουόριορς 141-134
Μπουλς - Κινγκς 115-123
Μάβερικς - Μπακς 117-129
Νικς - Λέικερς 105-113
Σπερς - Καβαλίερς 101-117