Παρά το «φτωχό» μενού στο NBA, δεν έλειψαν οι μεγάλες αναμετρήσεις αλλά και οι εκπλήξεις στο τέλος της ημέρας. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα τέσσερα παιχνίδια της βραδιάς κρίθηκαν με διαφορά κάτω των δέκα πόντων, δείχνοντας πόσο αμφίρροποι ήταν οι αγώνες.

Μεγάλο "διπλό" στη Βοστώνη για τους "ελλιπείς" Λέικερς στο NBA

Την έκπληξη έκαναν οι Λος Άντζελες Λέικερς στη Βοστώνη κόντρα στους Σέλτικς με 105-114. Οι «Λιμνάνθρωποι» που παρατάχθηκαν χωρίς τους Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρον Τζέιμς, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια τους στο NBA. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Όστιν Ριβς που πέτυχε 32 πόντους με 7/10 τρίποντα.

Βοήθησε από την πλευρά του αν και ήταν πολύ άστοχος (5/20 σουτ) ο «διπλός» Ντ' Άντζελο Ράσελ που πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 14 ασίστ. Από τους γηπεδούχους «πάλεψε» ο Τζέισον Τέιτουμ με 23 πόντους, με την επίθεση των «Κελτών» όμως να μη βρίσκει ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα.

Austin Reaves GOES OFF For SEASON-HIGH 32 PTS Lakers W! 🔥| February 1, 2024

Ντύθηκε... Εμπίντ ο Μάξεϊ και έδωσε τη νίκη στη Φιλαδέλφεια

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι 76ερς στην έδρα των Τζαζ με 124-127. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια, παρότι παρατάχθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ, κατάφερε να πάρει το "διπλό" ψυχολογίας στη Γιούτα.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ταϊρις Μάξεϊ που έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με 51 πόντους... γιορτάζοντας τη πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λάουρι Μαρκάνεν που πέτυχε double double με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ.

EVERY POINT From 1st Time NBA All-Star Tyrese Maxey's 51 PT Performance! ⭐🔥| February 1, 2024

Ένατη σερί νίκη για τους Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

Την ξέφρενη πορεία τους στο NBA συνεχίζουν οι Νικς που επικράτησαν δύσκολα με 109-105 των Ιντιάνα Πέισερς στη Νέα Υόρκη. Σε εξωφρενική κατάσταση βρίσκεται ο Τζέιλεν Μπράνσον, με τον Αμερικάνο γκαρντ να πανηγυρίζει εμφανώς συγκινημένος με τον καλύτερο τρόπο τη πρώτη(!) συμμετοχή του στο All Star Game.

Jalen Brunson Emotional After Getting MVP Chants & Being Named an All-Star ❤️


Ο Μπράνσον σκόραρε 40 πόντους οδήγησε τους Νικς στην ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημαΑπό τους φιλοξενούμενους που είχαν ξανά σε περιορισμό λεπτών τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ξεχώρισε ο Τζέιλεν Σμιθ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Jalen Brunson Becomes An NBA All-Star & Drops 40 PTS! 🔥⭐| February 1, 2024

Δεν σταματάνε πουθενά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ούτε στο Μέμφις σταμάτησε η εντυπωσιακή πορεία των Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς επικράτησαν με 101-108 των Γκρίζλις. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 25 πόντους, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει τις 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια. Από τους γηπεδούχους - που έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες τους - "πάλεψε" ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με 25 πόντους

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Feb 1 | 2024 NBA Season


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Σέλτικς - Λέικερς 105-114
Νικς - Πέισερς 109-105
Γκρίζλις - Καβαλίερς 101-108
Τζαζ - 76ερς 124-127