Τρομερό παιχνίδι πραγματοποίηθηκε στο Ντάλας με τους Μιλγουόκι Μπακς να φεύγουν στο τέλος νικητές με μία απίστευτη ανατροπή κόντρα στους Μάβερικς. Πραγματική "τιτανομαχία" υπήρξε ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς.

Τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς αλλά συνέχισε τα "μαγικά" του στο ΝΒΑ

Οι Μάβερικς μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγώνα πιάνοντας στον "ύπνο" τους Μπακς. Αν και η διαφορά ήταν από την αρχή σε υψηλά επίπεδα για τους γηπεδούχους, ένας τραυματισμός του Λούκα Ντόντσιτς "πάγωσε" όλο το γήπεδο, με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να "γυρίζει" τον αστράγαλο του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvy6yr5vgoh)

Βέβαια, δεν φάνηκε τελικά να τον επηρεάζει τόσο πολύ, καθώς εντός ολίγων λεπτών επέστρεψε κανονικά στο παρκέ για να κάνει τα "μαγικά" του οδηγώντας το Ντάλας στο +24 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με τους Μπακς να βρίσκουν μόλις 4(!) πόντους στα τελευταία έξι λεπτά. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvy9y3r10ix)

Συνεχόμενες "κοκοραμαχίες" ανάμεσα σε Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο 

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον ίδιο περίπου τρόπο, με τους Μπακς όμως στα τελευταία δύο λεπτά πριν το ημίχρονο να κατεβάζει τη διαφορά στους πέντε (65-60) και να δηλώνουν βροντερό παρών στο παιχνίδι. Βέβαια δεν έλειπαν και οι "κοκορομαχίες" στην αναμέτρηση με τον Ντόντσιτς να δέχεται τεχνική ποινή και να αρχίζει μία "κόντρα" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvywxekzwbd)

Εννοείται πως αυτό δεν σταμάτησε έτσι εύκολα, καθώς ο "Λούκα Μάτζικ" διαμαρτυρήθηκε έντονα για επιθετικό φάουλ του "Greek Freak" σε μία φάση που οι Μπακς τελικά ευστόχησαν σε τρίποντο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvyykisnox5)

Ο... τριπλουνίστας Αντετοκούνμπο έβαλε τους Μπακς ξανά στο παιχνίδι

Το παιχνίδι από εκεί και μετά κυλούσε πόντο - πόντο με τις δύο ομάδες να ευστοχούν σε διαδοχικές επιθέσεις. Στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε πως θα μπορούσε να γίνει και... άλτης του τριπλούν, διασχίζοντας το γήπεδο σε τρία(!) δευτερόλεπτα βάζοντας το Μιλγουόκι μπροστά στο σκορ με 92-93

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvzgymlo4hl)

Νικητές στη ματσάρα του NBA οι Μπακς απέναντι στους Μάβερικς

Με τον Λούκα Ντόντσιτς από τη πλευρά του να "αγγίζει" το triple double με 40 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ, οι Μάβερικς έφτασαν κοντά στη νίκη. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς που επέστρεψαν από το -25 της δεύτερης περιόδου, παίρνοντας μία σημαντική νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια του NBA.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyw0wuj7e5b5)

Με αδιανόητο double double ο Αντετοκούνμπο "έφερε" τη πρώτη νίκη στο Ντοκ Ρίβερς

Στο φινάλε όμως το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον Ντόντσιτς να είναι εμφανώς κουρασμένος και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναλαμβάνει τη ηνία.

Ο "Greek Freak" ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα αδιανόητο double double έχοντας 48 πόντους και 10 ασίστ, δίνοντας στον Ντοκ Ρίβερς τη πρώτη του νίκη στον πάγκο των "Ελαφιών".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyw13pv5753d)