Ο Γιούργκεν Κλοπ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ, με την ομάδα να αποφασίζει να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες στιγμές του Γερμανού τεχνικού στο "Άνφιλντ".

Ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες στιγμές του Κλοπ ετοιμάζει η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στα "σκαριά" για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορά το τελευταίο χρονικό διάστημα που θα περάσει ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας. Η εν λόγω προσπάθεια αναμένεται να βγει στον "αέρα" μετά το πέρας της αγωνιστικής σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν στο μυαλό τους να το χωρίσουν σε διάφορα επεισόδια. Ο κόσμος της ομάδας δείχνει να αναμένει το τελικό αποτέλεσμα με πολύ ενδιαφέρον.


Το... δώρο της Λίβερπουλ για να αποχαιρετήσει τον Κλοπ

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να δείχνει στιγμές που δεν θα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θα αφορούν πολλές σκηνές από τα backstages του συλλόγου, με τον Κλοπ να είναι φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αυτό είναι κάτι σαν ένα... δώρο της Λίβερπουλ στον Γερμανό προπονητή που έκατσε στον πάγκο της για εννέα χρόνια, έχοντας κατακτήσει κάθε δυνατό τίτλο που συμμετείχε.