Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα ο Σάσα Μποέ, με τους Βαυρούς να ενισχύουν την αμυντική τους γραμμή εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Γάλλο δεξιό μπακ τον οποίο απέκτησαν από τη Γαλατάσαραι έναντι 30+5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο παρουσιάσε τον Σάσα Μποέ η Μπάγερν

Η Μπάγερν δεν προχώρησε σε μια... απλή παρουσίαση τυο Σάσα Μποέ αφού ήθελε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό που θα κάνει "αίσθηση" και θα είναι διαφορετικό στα μάτια των φιλάθλων της. Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός παρουσιάστηκε από τους Βαυαρούς φορώντας ένα καπέλο το οποίο είναι χαρακτηριστικό του πρωταγωνιστή ενός anime και συγκεκριμένα του "One Piece".

Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν 30 εκατομμύρια ευρώ ενώ προστέθηκαν ακόμη 5 εκατομμύρια ως μπόνους. Παράλληλα, η Γαλατάσαραι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ενώ οι δυο σύλλογοι συμφώνησαν να δώσουν δυο φιλικά και από τα έσοδα που θα προκύψουν, το 50% να μπει στα ταμεία των Τούρκων.

Με τη φανέλα της Γαλατάσαραι τη φετινή σεζόν, ο Μποέ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας δυο γκολ. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Μπάγερν, ο παίκτης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως: "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και συνιστά μεγάλη τιμή για μένα που έρχομαι να παίξω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Μπάγερν".