Με οβίδα του Βάιζερ στο 61' και κέρβερο Ζέτερερ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Βέρντερ Βρέμης πήρε τεράστιο διπλό στην "Allianz Arena" απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στην πρωτοπόρο της Bundesliga, Λεβερκούζεν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να... τρίβει τα χέρια του!

Όπως σχεδίαζε η Βέρντερ το πρώτο ημίχρονο, δυσκολευόταν η Μπάγερν 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε όπως ακριβώς το ήθελαν οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες του Τούχελ δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς την εστία των αντιπάλων τους ενώ τη μια φορά που το κατάφεραν ο Ζέτερερ ήταν εκεί. Η Βέρντερ βρήκε τις φάσεις που έψαχνε όμως σταμάταγε πάνω στον Νόιερ είτε πάνω στους Ντε Λιχτ και Ουπαμεκανό.

Τη μία φορά που νικήθηκε ο κορυφαίος Γερμανός γκολκίπερ από τον Νάινμα, ο διαιτητής Φριτζ ακύρωσε το γκολ καθώς δεν είχε πάρει χαμπάρι καθαρό φάουλ που είχε γίνει στον Μουσιάλα στη φάση που η ομάδα της Βρέμης είχε κλέψει την μπάλα.

Με γκολάρα Βάιζερ στο 61' και κέρβερο Ζέτερερ, η Βέρντερ έριξε στο "καναβάτσο" την Μπάγερν

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν είχε την κατοχή αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου της. Και στο 61ο λεπτό ο εξαιρετικός σήμερα Βάισερ βρήκε τον τρόπο μετά από μια εκ των πάμπολλων επελάσεών του από τα δεξιά να νικήσει τον Νόιερ με σουτ-οβίδα και άνοιξε το σκορ.

kane

Οι Βαυαροί ανέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια με τον Τούχελ να βάζει Μίλερ, Τελ και Γκορέτσκα αντί Ντέιβις (φέρει ευθύνη στο γκολ), Γκερέιρο (δε λειτούφγησε ως χαφ) και Κίμιχ όμως ο Ζέτερερ ήταν εκεί για να σταματήσει τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν αδιαμφισβήτητα εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης πραγματοποιώντας εκπληκτικές επεμβάσεις σε Σανέ, Κέιν και κυρίως στην κεφαλιά του Τελ στο 87' με τον Γάλλο επιθετικό να είναι ο πιο δραστήριος αλλά να μην βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης.