Ο Ντοκ Ρίβερς ανακοινώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου με κάθε επισημότητα ως ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και αμέσως είδε… τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει άμεσα για να οδηγήσει τα “ελάφια” στην κατάκτηση του δαχτυλιδιού του NBA. Παρά το παραλίγο νέο triple double του Γιάννη Αντετοκούνμπο (22π., 10ρ., 9ασ.) οι Μπακς είχαν σε τραγική μέρα όλα τα υπόλοιπα αστέρια τους και ηττήθηκαν χωρίς καν να αντισταθούν από την παρέα του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο άσος των Καβαλίερς μάλιστα ήταν ο παίκτης που διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των γηπεδούχων με 32 πόντους και 6/12 τρίποντα.

Έχασαν οι Μπακς, αναλαμαβάνει ο Ρίβερς

Από την πλευρά των Μπακς Ντέιμιαν Λίλαρντ (7/23 σουτ), Κρις Μίντλετον (5/16 σουτ) και Μπρουκ Λόπεζ (4/13 σουτ)… έσπασαν τα στεφάνια του “Fizerv Forum” σε μια από τις χειρότερες κοινές επιθετικές βραδιές τους.

Με αυτή την ήττα το Μιλγουόκι υποχώρησε στο 31-14 και βλέπει πλέον τους Σίξερς να απειλούν για τα καλά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ανατολική Περιφέρεια, με τους Σέλτικς να… ξεμακραίνουν στην κορυφή.

Πλέον από το επόμενο παιχνίδι τους οι Μπακς θα έχουν στον πάγκο τους τον Ντοκ Ρίβερς ελπίζοντας ότι ο κάτοχος δαχτυλιδιού στο ΝΒΑ (από το 2008 όταν οδήγησε τους Σέλτικς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος) θα μπορέσει να επαναλάβει το επίτευγμά του στο Μιλγουόκι.