Μόλις τρεις εβδομάδες απομένουν από το All Star Game 2024 του NBA που θα διεξαχθεί στην Ιντιάνα, με τις πεντάδες σε Ανατολή και Δύση να ανακοινώνονται για το μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου.

Αρχηγός της Ανατολής ο Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA

Στην ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, κατά κόσμον Team East, αρχηγός θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Greek Freak» να μαζεύει τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον. Συμπαίκτης του και στο All Star Game θα είναι ο Ντάμιαν Λίλαρντ, που θα έχει δίπλα του στα γκαρντ τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Πέισερς) που θα παίξει... εντός έδρας. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και ο ασταμάτητος φέτος Τζοέλ Εμπίντ (76ερς). 




Στη Δύση (Team West) αντίστοιχα εκείνος που έκανε... πάρτι στο κομμάτι των ψήφων δεν ήταν άλλος από τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρον Τζέιμς. Δίπλα του θα έχει τον ηγέτη των εκπληκτικών φέτος Θάντερ Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ και τον Λούκα Ντόντσιτς που οδηγεί εκ του ασφαλούς φέτος τους Μάβερικς. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την αρχική πεντάδα ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Κέβιν Ντουράντ (Σανς) και ο παίκτης που τα κάνει όλα και... συμφέρει Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς). Εντύπωση βέβαια προκαλεί η απουσία του Στεφ Κάρι των Γουόριορς, με τον Αμερικάνο γκαρντ να «πληρώνει» την κακή φετινή επίδοση της ομάδας του.