Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε στον... αφρό το όνομα του Νεμάνια Ράντονιτς για τον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του.

Διαπραγματεύεται με την Τορίνο για τον Ράντονιτς ο Ολυμπιακός

Ο 27χρονος εξτρέμ βρίσκεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Τορίνο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Ράντονιτς "κοιτάει" το μέλλον μιας και θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την ιταλική ομάδα. Με την Τορίνο να είναι θετική σε περίπτωση πώλησης του Σέρβου winger οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και οι εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα



Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Ράντονιτς

Ο Ράντονιτς που είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας 44 φορές "βλέπει" με καλό μάτι την προοπτική των "ερυθρολεύκων". Παρόλο που υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία (Σαλερνιτάνα) και από την Ισπανία (Μαγιόρκα) ο παίκτης επιθυμεί να πιάσει... λιμάνι στον Πειραιά. Ο βιρτουόζος εξτρέμ έχει πραγματοποίησει φέτος με τη φανέλα της Τορίνο 11 συμμετοχές, έχοντας ως απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ στη Serie A. Οι συζητήσεις γίνονται όλο και έντονες τις τελευταίες μέρες με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει (και) αυτή τη μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται.