Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα μέτωπα για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τα ονόματα να πέφτουν "βροχή".

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς της Τορίνο

Οι "ερυθρόλευκοι" πέραν των κεντρικών αμυντικών που αναμένονται τις επόμενες ημέρες (άν όχι ώρες) στην Ελλάδα, ψάχνονται για την απόκτηση κάποιου εξτρέμ και κάποιου επιθετικού υπό προϋποθέσεις. 
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα ανέφερε σε δημοσίευση του στα social media το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Νεμάνια Ράντονιτς, τον 27χρονο εξτρέμ της Τορίνο, αναφέροντας: "Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει τον Νεμάνια Ράντονιτς στη λίστα του ως ένας από τους στόχους για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Έγιναν συζητήσεις, εφόσον ο Ράντονιτς μπορεί να φύγει από την Τορίνο, μετά το ενδιαφέρον της Μόντσα και της Μαγιόρκα νωρίτερα μέσα στον μήνα."


Από τη Μαρσέιγ στην Τορίνο ο Ράντονιτς

Ο 27χρονος διεθνής με την Εθνική Σερβίας αγωνίζεται ως εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Βρίσκεται στην Τορίνο τα τελευταία δύο χρόνια όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μαρσέιγ στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια. Με την ιταλική ομάδα έχει πετύχει πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 38 εμφανίσεις στη Serie A