Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται την Τετάρτη (24/01) ο Γκαστόν Ερνάντες, με δημοσιεύματα από την Αργεντινή να "ντύνουν" τον 26χρονο στόπερ στα ερυθρόλευκα και να κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο.

Έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ερνάντες

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογράφοι από την Αργεντινή και συγκεκριμένα οι Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα και Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο Ερνάντες θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (24/01) προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από την Σαν Λορέντζο στον Ολυμπιακό και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.



Σε ότι αφορά το οικονομικό της υπόθεσης, οι "ερυθρόλευκοι" θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων για να κάνουν δικό τους τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό με ποσοστό μεταπώλησης 20-25%. Αφού ο Ερνάντες ολοκληρώσει τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.