Στην ενίσχυση της άμυνας του στρέφεται ο Ολυμπιακός που είναι... έτοιμος να "κλείσει" τους δυο κεντρικούς αμυντικούς, Γκαστόν Ερνάντες και Νταβίντ Κάρμο, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα στην Αργεντινή. 

Οι Αργεντινοί στέλνουν Ερνάντες στον Ολυμπιακό

Όπως υποστηρίζουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο Γκαστόν Ερνάντες είναι ο πρώτος... εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν τα απαραίτητα προκειμένου να αγοράσουν τον Αργεντινό στόπερ από τη Σαν Λορέντζο στην οποία αναμένεται να δώσει το ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων για να τον αποκτήσει, με ποσοστό μεταπώλησης 20-25%. Ο παίκτης εμφανίζεται έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μπουένος Άιρες, οι δυο πλευρές μένει να συμφωνήσουν στο ποσό της προκαταβολής που θα δοθεί καθώς και στις υπόλοιπες δόσεις εξόφλησης.




Αποστολή του Άλβες για να φέρει Κάρμο στο Ολυμπιακό

Στόχο να "κλείσει" άμεσα την συμφωνία του με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο έχει ο Ολυμπιακός, με τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο Πόρτο προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα και να επιτευχθεί το deal με τον 24χρονο σέντερ μπακ που φέρεται πως διαθέτει όλα τα αμυντικά προσόντα που θέλει για το κέντρο της άμυνας του ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών θα αφορά δανεισμό του παίκτη έως το καλοκαίρι ενώ περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς που θα ανέρχεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ.