Με... αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση της Super League 2 που έφερε... ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Καλαμάτα έφυγε... όρθια (1-1) από τα Χανιά σε ματς που τα είχε... όλα

Τα Χανιά τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στην Καλαμάτα η οποία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Κρήτη, σ΄ένα ματς με πολύ ένταση, χαμένο πέναλτι, αποβολές, δυνατές μονομαχίες και κερδισμένη την... Athens Kallithea. Με την ισοπαλία αυτή, οι Κρητικοί ανέβηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου με 30 βαθμούς έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από την Athens Kallithea που έχει τους ίδιους βαθμούς και έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά αν πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς 22/01) με τον Γιούχτα. Από την άλλη, η Καλαμάτα βρίσκεται στην 5η θέση με απολογισμό 25 βαθμών.

Η Καλαμάτα μπήκε δυναμικά στο ματς ενώ προηγήθηκε στο 34ο λεπτό με τον Πασά ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε τα... πάντα. Στο 48ο λεπτό, ο Αρίμπας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο ωστόσο το ίδιο συνέβη και για τους γηπεδούχους καθώς αποβλήθηκε ο Λεμονής στο 67ο λεπτό και έτσι οι δυο ομάδες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες.

Στο 69ο λεπτό, η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Πασά ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καλογεράκης διατηρώντας το 0-1. Στο 73ο λεπτό ήταν η ώρα να... μιλήσουν οι Κρητικοί οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με ωραίο γκολ του Ελευθεριάδη. Στα εναπομείναντα λεπτά, αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να βρουν το νικητήριο γκολ όμως καμία δεν έφτασε κοντά σε μεγάλη φάση με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 μέχρι τέλους.

Μεγάλη νίκη (3-2) του Τηλυκράτη επί του Ιωνικού

Σ΄ένα αρκετά ανταγωνιστικό ματς από την αρχή έως το τέλος, ο Τηλυκράτης "πλήγωσε" με 3-2 τον Ιωνικό ο οποίος έχασε έδαφος στην... μάχη των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Ο Μπελεβώνης άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 23ο λεπτό ενώ στη συνέχεια ανέλαβε... δράση ο Γιακουμάκης ο οποίος ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 στο 34ο λεπτό και μετά από επτά λεπτά (41') έκανε την ολική ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα 1-2 στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέρασαν στην... αντεπίθεση αφήνοντας το "σοκ" του πρώτου ημιχρονου, με την ομάδα της Λευκάδας να φέρνει το ματς στα ίσα στο 61ο λεπτό με τον Ρίζο. Μάλιστα, η... φόρα του Τηλυκράτη δεν σταμάτησε εκεί αφού επτά λεπτά αργότερα (68') βρήκε για τρίτη φορά γκολ, με τον Νιφορόπουλο να γράφει το 3-2 με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι τέλους με στόχο να βρουν το γκολ της ισοφάρισης όμως δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να μείνει το 3-2 μέχρι τέλους.

Η ομάδα της Νίκαιας υποχώρησε με την ήττα της αυτή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Τηλυκράτης... ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ανέβηκε στην προτελευταία με 11 βαθμούς.

"Λύγισε" (1-0) την Παναχαϊκή το Αιγάλεω

Σημαντική νίκη σημείωσε το Αιγάλεω επί της Παναχαϊκής, με τους γηπεδούχους να... λυτρώνονται χάρη στο "χρυσό" γκολ του Πάρη Μπάμπη στο 61ο λεπτό το οποίο ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και αυτό που έκρινε τον αγώνα. Με την ήττα τους αυτή, οι Πατρινοί... βούλιαξαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς ενώ το Αιγάλεω έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβασε την μεταξύ τους διαφορά στους επτά πόντους.

Ισοπαλία στην Καρδίτσα, έφυγε με το διπλό από τη Ρόδο η Ηλιούπολη

Αναγέννηση Καρδίτσας και Κοζάνη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Καλλέργη να ανοίγει λογαριασμό στο ματς στο 34ο λεπτό και να βάζει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους όμως οι γηπεδούχοι... απάντησαν άμεσα με τον Βερνάρδο ο οποίος ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Στην πέμπτη θέση του Βορείου Ομίλου βρίσκεται η Αναγέννηση που έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, ένατη είναι η Κοζάνη με απολισμό 18 βαθμών.

Με το διπλό... απέδρασε από τη Ρόδο η Ηλιούπολη που επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Παντελίδη στο 19ο λεπτό, σε μια φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Τσιαντούλα στον Βενάρδο. Οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και δεν υπήρξαν ιδιαίτερες προϋποθέσεις για παραπάνω γκολ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 μέχρι τέλους. Τεράστια βαθμολογική... ανάσα για την Ηλιούπολη που ανέβηκε στην τρίτη θέση με 26 βαθμούς ξεπερνώντας τον Ιωνικό, στην έκτη θέση βρίσκεται ο Διαγόρας με 22 βαθμούς.

Το πρόγραμμα (15η αγωνιστικής)

Κυριακή (21/01)

Τηλυκράτης - Ιωνικός 3-2
Διαγόρας - Ηλιούπολη 0-1
Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0
Χανιά - Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα (22/01)

Γιούχτας - Athens Kallithea 15:00
Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός 16:00