Ντέιμιαν Λίλαρντ (45π. 11ασ. 6ρ.)  και Γιάννης Αντετοκούνμπο (31π. 10ρ. 9ασ.) πέτυχαν τους 76 από τους 141 πόντους των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη τους απέναντι στους μαχητικούς Ντιτρόιτ Πίστονς και το... μαγικό δίδυμο των "Ελαφιών" φαίνεται να βρίσκει ρυθμό και χημεία για τα καλά οδηγώντας την ομάδα του Έιντριαν Γκρίφιν έφτασε στο 29-12 φέτος στο NBA.

Μετά την "Dame time" κόντρα στο Σακραμέντο, ο all-star γκαρντ των Μπακς πέτυχε την πιο παραγωγική του εμφάνιση ενώ αν ο "Greak freak" ήταν πιο εύστοχος από τις βολές θα μπορούσε να γράψει και εκείνος... σαραντάρα. 

Σκόραραν όπως ήθελαν οι Πίστονς στο πρώτο δεκάλεπτο, Λίλαρντ και Λόπεζ οδηγούσαν τους Μπακς

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Μπακς είδαν τους Πίστονς να σκοράρουν ανελλιπώς με τον Μπερκς να θυμάται τον καλό του εαυτό ενώ δεν έλειψε το θέαμα με τον Ντούρεν να κάνει πόστερ τον Λόπεζ γεμίζοντας τον εαυτό του και την ομάδα του με αυτοπεποίθηση.

Η άμυνα των Μπακς δε λειτουργούσε σε καμία περίπτωση κάτι που δεν είναι σπάνιο φέτος όμως με τον Λίλαρντ να σκοράρει και να δημιουργεί και τον Λόπεζ πρώτο βιολί της επίθεσης, οι Μπακς παρέμειναν κοντά στο σκορ με τον Κόνατον να μειώνει με buzzer beater στο 34-38.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο Λόπεζ και Λίλαρντ συνέχισαν να οδηγούν τα "Ελάφια" τα οποία είδαν και τον Μαλίκ Μπίσλεϊ να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του στην επίθεση. Από πλευράς Ντιτρόιτ ο Άλεκ Μπερκς συνέχισε παρέα με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να οδηγεί την ομάδα του στο σκοράρισμα με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να διαμορφώνει το 70-67 του ημιχρόνου με ένα από τα γνωστά του buzzer beater!

Ο Γιάννης ανέβηκε και παρέα με τον Λίλαρντ οδήγησαν τους Μπακς στη νίκη!

Ο all-star γκαρντ των Μπακς συνέχισε ασταμάτητος στην τρίτη περίοδο πετυχαίνοντας 19 πόντους (φτάνοντας τους 36 σε εκείνο το σημείο) με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να "ζεσταίνεται" στο πλάι του ενώ οι Πίστονς έμειναν μέσα στο παιχνίδι χάρη στην κατακόρυφη βελτίωση του Τζέιντεν Άιβι που πήρε τη σκυτάλη από τον Μπογκντάνοβιτς και έγινε το έτερον ήμισυ του σταθερά καλού Μπερκς στην επίθεση.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου οι Πίστονς έκαναν ένα 8-0 και πέρασαν μπροστά στο σκορ χάρη σε διαδοχικά τρίποντα του Μουσκάλα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε την απόδοσή του παίρνοντας προσπάθειες και μοιράζοντας εξαιρετικά την μπάλα αλλά ήταν άστοχος στις βολές και έτσι οι παίκτες του Μόντι Γουίλιαμς τον έστελναν όλο και συχνότερα στη "γραμμή της φιλανθρωπίας". 

Στα τελευταία λεπτά το σούπερ δίδυμο των Γιάννη και Λίλαρντ οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μιλγουόκι Μπακς στην 29η φετινή νίκη τους. Η "Dame time" συναντήθηκε με την "Freak time" και αυτός ο συνδυασμός δεν σταματιέται εύκολα. 

Τα δεκάλεπτα: 38-34, 67-70, 98-103