Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν τη χρονιά με το αριστερό χάνοντας στο "Fiserv Forum" από τον κακό τους δαίμονα φέτος, τους Ιντιάνα Πέισερς.

"Τριπλός" ξανά στο NBA ο Γιάννης αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Μπακς

Είναι οφθαλμοφανές πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Ιντιάνα Πέισερς έχουν χτίσει μία σχέση... αγάπης που δύσκολα θα σταματήσει. 20 μέρες μετά την απίστευτη 64αρα του, ο "Greek Freak" αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, πετυχαίνοντας το 38ο triple double του στο NBA. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 30 πόντους, 18 ριμπάουντ και 11 ασίστ μαζί μ' ένα κλέψιμο και δύο κοψίματα, αλλά το Μιλγούοκι ηττήθηκε τελικά από την Ιντιάνα με 113-122.


Άστοχος Λίλαρντ και κομβικός Χαλιμπέρτον έκριναν το ματς

Οι Μπακς αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από την εξαιρετική άμυνα των Πέισερς που επικεντρώθηκαν στο να περιορίσουν τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδι Ντάμιαν Λίλαρντ, και το κατάφεραν στο απόλυτο. Ο Αμερικάνος πλέι μέικερ έβαλε τους πρώτους πέντε πόντους του Μιλγουόκι αλλά από εκεί και μετά είχε 1/14 σουτ τελειώνοντας το παιχνίδι με 13 πόντους. Εκτός του Γιάννη πάλεψαν οι Λόπεζ και Μίντλετον με  21 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, κορυφαίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον "αγγίζοντας" το triple double με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ, με τον Μπένεντικτ Μάθουριν από τη πλευρά του να πετυχαίνει 25 πόντους και να μαζεύει 13 ριμπάουντ.