Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της εθνικής Νιγηρίας, Ζοσέ Πεσέιρο τη νίκη της ομάδας του επί της Ακτή Ελεφαντοστού στο Copa Africa.

Πανηγυρισμός αλά... χορού για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού

Η Νιγηρία "λύγισε" με 1-0 την Ακτή Ελεφαντοστού στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Copa Africa, με τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροοστ-Εκόνγκ να πετυχαίνει το... χρυσό γκολ και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του η οποία ακόμη και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γουινέα - Μπισσάου μπορεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Φυσικά, όλοι έπλεαν σε... πελάγη ευτυχίας μετά την πολύτιμη αυτή νίκη όμως αυτός που πανηγύρισε την συγκεκριμένη επικράτηση με την... ψυχή του ήταν και ο προπονητής της Νιγηρίας και άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο ο οποίος έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες και έστησε... χορό μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας, Ιμπραΐμ Μούσα Γκουσάου.




Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο των "πράσινων" από τον Ιούνιο του 2007 έως τον Μάϊο του 2008 δίχως να καταφέρει να φέρει κάποιον τίτλο στο "τριφύλλι".