Με ένα σμπάρο δύο... μεταγραφές στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να έρχονται σε συμφωνία για τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο αργά χθες το βράδυ (18/01).

Έρχεται από τώρα ο Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός παρόλο που είχε ρίξει το βάρος του στην ενίσχυση των κεντρικών αμυντικών, τελικά οι επόμενες μεταγραφές του θα είναι και οι δύο χαφ. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε κάνει αισθητή την θέληση του για ενίσχυση στα χαφ της ομάδας και η διοίκηση το έκανε πραγματικότητα. Ήταν γνωστόν τοις πάσι πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι και προσπαθούσαν να πείσουν την Μπενφίκα για να τον αποκτήσουν από τώρα. Έτσι φαίνεται πως έγινε τελικά, με τους "αετούς" να δίνουν την έγκριση τους και ο παίκτης "πιάνει" λιμάνι νωρίτερα.



Έκλεισε τον Αντρέ Όρτα ο Ολυμπιακός 

Ο έτερος χαφ που "έκλεισε" ο Ολυμπιακός είναι ο Αντρέ Όρτα που αποτελούσε διακαή πόθο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο προπονητής των Πειραιωτών ήταν από τους πρώτους παίκτες που ζήτησε όταν συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα, με την επιθυμία του να πραγματοποιείται τελικά. Παρόλο που τις τελευταίες μέρες οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ρίξει το βάρος τους στον έτερο χαφ της Μπράγκα Αλ Μουσράτι, τελικά η μεταγραφή η οποία θα προχωρήσει είναι εκείνη του Πορτογάλου χαφ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Όρτα θα έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει κανονικά στη συμφωνία οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό.