Σπουδαία παιχνίδι είχε το μενού της ημέρας στο NBA με το buzzer beater σουτ του Ντεζούντε Μάρεϊ να ξεχωρίζει.

Βελτιώνονται οι Λέικερς στο NBA - Κέρδισε ο Ντέιβις τον Ντόντσιτς

Αρχίζουν και ανεβαίνουν σιγά σιγά οι Λέικερς στο NBA, μιας και αυτή τη φορά επικράτησαν στο Λος Άντζελες των Ντάλας Μάβερικς με 127-110. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλό βράδυ τα ατού τους με τον Άντονι Ντέιβις να "αγγίζει" το triple double με 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Ντ' Άντζελο Ράσελ και Λεμπρόν Τζέιμς με 29 και 25 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ να πετυχαίνει triple double με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Δεν είχε όμως τις βοήθειες που περίμενε μιας και ο Καϊρί Ίρβινγκ "κλείστηκε" πολύ καλά από την άμυνα των "Λιμνάνθρωπων".


Έλυσε τα... μάγια ο Μάρεϊ με απίστευτο buzzer beater

Μεγάλη νίκη στο φινάλε για τους Ατλάντα Χοκς απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ με 106-104 σ' ένα παιχνίδι για... γερά νεύρα. Τα "Γεράκια" πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην προσπάθεια τους να προλάβουν τα playoff στο NBA με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεζούντε Μάρεϊ. Ο γκαρντ των Χοκς ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 26 πόντους και εκείνος που έδωσε τη νίκη στο φινάλε μ' ένα απίστευτο buzzer beater δίποντο. Από τους φιλοξενούμενους έκανε ξανά εξαιρετικό παιχνίδι ο Μπανκέρο που ισοφάρισε μάλιστα τον αγώνα με τρίποντο αλλά λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο Μάρεϊ. 


Μπορούν και χωρίς Σιάκαμ οι Ράπτορς

Επιστροφή στις νίκες για τους Τορόντο Ράπτορς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ με 121-97, λίγες μόλις ώρες μετά την ανταλλαγή του Πασκάλ Σιάκαμ στους Ιντιάνα Πέισερς. Οι γηπεδούχοι παρόλο που αγωνίστηκαν χωρίς τον μέχρι πρότινος ηγέτη τους έδειξαν να μην πτοούνται και έδωσαν τέλος στο σερί των τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ με 28 πόντους (8/9 τρίποντα) με τους Μπάρετ και Μπαρνς να προσθέτουν 26 και 20 αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους, τρεις παίκτες είχαν από 16 πόντους αλλά η επίθεση των Ράπτορς ήταν σε φοβερή μέρα.


Έκαναν το 20-0 στην έδρα τους οι Σέλτικς

Συνεχίζουν το απίστευτο σερί στην έδρα τους οι Μπόστον Σέλτικς με "θύμα" αυτή τη φορά τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 117-98 και έκαναν το 20-0(!) στο "TD Garden" με τον... Ηρακλή Πουαρώ να ψάχνει να βρει την ομάδα που σταματήσει αυτό το σερί. Κορυφαίοι για τους Σέλτικς ήταν οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζρου Χολιντέι με 24 και 22 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ξανά ο Βικτόρ Γουεμπανιάμα με 27 πόντους.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του στενού συνεργάτη του Στιβ Κερ, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς.

Πίστονς - Τίμπεργουλβς 117-124
Χοκς - Μάτζικ 106-104
Σέλτικς - Σπερς 117-98
Καβαλίερς - Μπουλς 135-95
Νικς - Ρόκετς 109-94
Ράπτορς - Χιτ 121-97
Πέλικανς - Χόρνετς 132-112
Λέικερς - Μάβερικς 127-110
Μπλέιζερς - Νετς 105-103