Το NBA και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θρηνούν την απώλεια του βοηθού προπονητή του Στιβ Κερ στους "Πολεμιστές", Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 46 του χρόνια. Μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Τρίτης (16/1) σε εστιατόριο της Γιούτα, δεν άντεξε και απεβίωσε μια ημέρα αργότερα (17/1).

Ο Σέρβος προπονητής είχε σημαντική διαδρομή ως παίκτης στα ευρωπαϊκά παρκέ καθώς αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπέοβουκ, FMP, Μπουντούτσνοστ, Παρτίζαν, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, ενώ έκλεισε την καριέρα του επιστρέφοντας στην Παρτίζαν το 2009.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η προπονητική του καριέρα στην Μέγκα Μπάσκετ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς όπου έμεινε από το 2012 μέχρι το 2020, όντας μάλιστα ο προπονητής που "έβγαλε" τον Νίκολα Γιόκιτς αλλά και πολλά ακόμη ταλέντα. Το 2021 δοκίμασε την τύχη του ως πρώτος προπονητής στην Μπούντουσνοστ προτού κάνει το μεγάλο άλμα στο πλάι του Στιβ Κερ.}

Όπως αναμενόταν η αναμέτρηση των Γουόριορς στη Γιούτα με τους Τζαζ έχει αναβληθεί ενώ μένει να γίνει γνωστό το τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Στέφεν Κάρι.

Σύσσωμος ο μπασκετικός κόσμος έχει σοκαριστεί ενώ σχεδόν όλοι έχουν εκφράσει τα συλληπητήρια τους μέσω των social media, όπως και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.