Λίγες αναμετρήσεις με άνετες νίκες αλλά και εκπλήξεις περιείχε το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA.

Νίκη στο... νήμα για τους Λέικερς κόντρα στους Ράπτορς για το NBA

Οι ανεβασμένοι Λέικερς επικράτησαν των φορμαρισμένων Ράπτορς στο Λος Άντζελες με 132-131 δείχνοντας πως ξεπερνούν το ντεφορμάρισμα που πέρασαν στο NBA. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την τελευταία περίοδο των 86(!) πόντων (44-42) να είναι εντυπωσιακή. Η ψυχραιμία όμως του Άντονι Ντέιβις στο τέλος με τις συνεχόμενες εύστοχες βολές έδωσε τη νίκη στους "Λιμνάνθρωπους" στην προσπάθεια τους να προλάβουν τα playoff της Δύσης.


Ο Άντονι Ντέιβις έδωσε τη νίκη στους Λέικερς με απίστευτη εμφάνιση

Κορυφαίος και ψυχραιμότερος όλων για τους γηπεδούχους ήταν ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος εκτός από τις 8/8 κρίσιμες βολές στο τέλος είχε συνολικά 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Λεμπρόν Τζέιμς έχοντας double double με 22 πόντους και 12 ασίστ. Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους είχαν πολυφωνία στην επίθεση με τέσσερις παίκτες να σκοράρουν πάνω από 20 πόντους.


Νίκη για τους Κινγκς με "τριπλό" Σαμπόνις - Δεν έπαιξε ο Βεζένκοφ

Επίστροφη στις νίκες για τους Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους απογοητευτικούς φέτος Ντιτρόιτ Πίστονς με 110-131. Οι γηπεδούχοι - που αρχίζουν και χτίζουν σερί... αρνητικών αποτελεσμάτων ξανά - αγωνίστηκαν χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη φέτος, τον Κέιντ Κάνιγχαμ, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές... ελπίδες κόντρα στους "Βασιλιάδες". Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Ντομάντας Σαμπόνις δεν δείχνει να αφήνει το πόδι από το γκάζι κάνοντας ακόμη ένα triple double με 37 πόντους 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μην αγωνίζεται καθόλου. 


Μεγάλο "διπλό" των Γκρίζλις στο Ντάλας χωρίς Μοράντ

Παρά την απουσία του Τζα Μοράντ οι Γκρίζλις δείχνουν πως μπορούν να κάνουν πολλές εκπλήξεις φέτος στο NBA. Αυτή τη φορά... θύμα τους ήταν οι Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς επικρατώντας με 103-120 μέσα στο Ντάλας. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν Ντέσμοντ Μπέιν με 32 πόντους και 9 ασίστ... μπαίνοντας στα παπούτσια του Μοράντ. Από τους γηπεδούχους πέραν του Σλοβένου γκαρντ που είχε 31 πόντους σε καλό βράδυ βρέθηκε και ο Κάιρι Ίρβινγκ με 33 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά δύο παίκτες δεν μπορούν να... κερδίσουν μία ολόκληρη ομάδα. 



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πίστονς - Κινγκς 110-131
Μάτζικ - Τίμπεργουλβς 92-113
Νικς - Μπλέιζερς 112-84
Μάβερικς - Γκρίζλις 103-120
Λέικερς - Ράπτορς 132-131