Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Νικολά Φρέιρε από τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό σέντερ μπακ να αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες έπειτα από σχεδόν έξι μήνες στα "ερυθρόλευκα".

Τέλος ο Φρέιρε από τον Ολυμπιακό έπειτα από σχεδόν έξι μήνες

Σε διαδικασία... ξεκαθαρίσματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος μετά από τη λύση της συνεργασίας του με τον Σκάρπα και τον Σολμπάκεν, αποφάσισε να "τελειώσει" και τον Φρέιρε ο οποίος αν και αποκτήθηκε με τις καλύτερες βλέψεις, εντέλει δεν κατάφερε να πείσει με την αγωνιστική του εικόνα τους ανθρώπους της ομάδας του με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγηθούν σε "διαζύγιο".

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Τίγκρες το περασμένο καλοκαίρι ενώ κατέγραψε μόλις εννιά εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με την τελευταία του να είναι πριν από 3,5 μήνες και συγκεκριμένα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο εν λόγω ματς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και να πάθει στη συνέχεια δυο υποτροπές στον τραυματισμό του. Υπενθυμίζετα ότι ο Φρέιρε ήταν βασική επιλογή τόσο του Αντόνιο Κορδόν όσο και του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ το καλοκαίρι του 2023.