Ο Παναθηναϊκός έφερε στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τους "16" του κυπέλλου και όλα είναι ανοικτά. Έτσι η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη μοιάζει με ένα μονό άουτ ματς, αφού καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Φατίχ Τερίμ θα πάει στο τρίτο του διαδοχικό ντέρμπι, έχοντας φέρει 2-2 σε αυτό με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Αναζητά την πρώτη του μεγάλη νίκη ο Τούρκος προπονητής, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του.

Εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αντίθετα "μέσα" είναι ο Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο Τούρκος στόπερ δεν έχει κλείσει μια εβδομάδα στην Αθήνα, αλλά ο Φατίχ Τερίμ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για να μπαίνει στο κλίμα. Πάντως δύσκολα θα τον βάλει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.