Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό 2-0 στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Super League, αλλά η είδηση ήρθε διά στόματος Μπερνάρ, που όταν ρωτήθηκε τι είπε στον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, αποκάλυψε ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος υποσχέθηκε ότι στο εναπομείναν διάστημά του ως παίκτη του "τριφυλλιού" θα δώσει το παν προκειμένου η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. 

Σε ό,τι αφορά τους δύο προπονητές, ο μεν Τερίμ δήλωσε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι είχε και μια πρώτη συνάντηση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε δουλειά, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με τον ΠΑΟΚ τρεις φορές (με πρώτη στην Τούμπα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου), οπότε η διαφορά των 9 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία είναι εφικτό να καλυφθεί. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywli0gv8kdl)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywmy6on7mtl)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ

Όπως κάθε κόουτς που κερδίζει, νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλό προπονητή.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρώτη φορά είδα τους οπαδούς μας. Μας έδωσαν ενέργεια. Παίξαμε πολύ καλά. Δώσαμε μια πολύ καλή μάχη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywlxehu3dvl)

Τι είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ 



Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δεν ξέρω τι να απαντήσω στην ερώτησή σας, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα, παρόλο που είχαμε 4-5 ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφορά.

Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, είναι δύσκολη κατάσταση. Πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ, έχουμε να παίξουμε τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ, επομένως είναι εφικτό. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το στόχο μας. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywlvw6mcdyh)