Δυνητικά, κάθε παιχνίδι που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίφοβο και η αναμέτρηση με τη Γουίγκαν στο "DW" θα μπορούσε να μην είναι διαφορετική, όμως το συγκρότημα του Έρικ Τεν Χαγκ νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έτσι, μόνο η Άρσεναλ δεν συνεχίζει από τις μεγάλες αγγλικές ομάδες, καθώς οι "κανονιέρηδες" έχασαν εντός έδρας από τη Λίβερπουλ, 2-0, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και αποκλείστηκαν. 

Η Γιουνάιτεντ,  που είχε και δοκάρι με τον Γκαρνάτσο, έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ στο 72', όταν ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο δρόμος για τη φάση των "16" θα είναι βατός για τους "κόκκινους διαβόλους", αφού θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Νιούπορτ και Ίστλι. Ωστόσο, η κληρωτίδα έδωσε λονδρέζικη ντερμπάρα, αφού σε one and done παιχνίδι, στο "Tottenham Stadium", η Τότεναμ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι η κάτοχος του τροπαίου. Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει Νόριτς ή Μπρίστολ Ρόβερς, ενώ ή Νότιγχαμ Φόρεστ, εφόσον επιβιώσει στον επαναληπτικό με την Μπλάκπουλ (2-2 το πρώτο παιχνίδι στο "Σίτι Γκράουντ"), θα παίξει με την Μπρίστολ Σίτι. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, στις 22:00, η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Τσέλσι και την Τετάρτη, την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ τη Φούλαμ, για τους ημιτελικούς του League Cup. 

Τα ζευγάρια της φάσης των "32" του FA Cup 


Κρίσταλ Πάλας ή Έβερτον - Λούτον ή Μπόλτον, Γουέστ Μπρομ - Μπρέντφορντ ή Γουλβς, Φούλαμ - Νιουκάστλ, Λέστερ - Χαλ ή Μπέρμιγχαμ, Ίπσουιτς - Μέιντστοουν, Γουότφορντ - Σαουθάμπτον, Μπλάκμπερν - Ρέξαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον, Μπόρνμουθ - Σουόνσι, Νιούπορτ ή Ίστλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Κόβεντρι, Τσέλσι - Άστον Βίλα, Λιντς - Πλίμουθ, Γουέστ Χαμ ή Μπρίστολ Σίτι - Νότιγχαμ ή Μπλάκπουλ, Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ - Νόριτς ή Μπρίστολ Ρόβερς.