Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή κάποιες φορές. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να διεκδικεί όλα τα τρόπαια των διοργανώσεων στις οποίες μετέχει (έχοντας ήδη κατακτήσει το Carabao Cup) και ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει τα όνειρά του για το τέλειο "Last Dance" να έρχονται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αυτά, όμως, μπορούν να σταματήσουν στο... Θέατρο των Ονείρων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία να πληγώσει όσο ποτέ τη μισητή αντίπαλό της έχοντας να την αντιμετωπίσει τόσο στο σημερινό παιχνίδι του FA Cup όσο και σε εκείνο για την Premier League στις 7 του Απρίλη.

Ο Κλοπ πάει στο "Ολντ Τράφορντ" για το... μαγικό 300!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης όντας προπονητής της Λίβερπουλ, 299 φορές. Στο "Ολντ Τράφορντ" ο Γερμανός φλερτάρει με τη νίκη νούμερο 300 της καριέρας του στο "Μέρσεϊσαϊντ" που θα σημάνει βεβαίως και ακόμη μία πρόκριση στο παλμαρέ του. 

Τις δύο τελευταίες φορές που η Λίβερπουλ απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας, έφτασε και στον τελικό (2006, 2012) όμως την πιο πρόσφατη φορά που οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είχαν πάρει την πρόκριση (το 2021 κερδίζοντας με 3-2).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-c8rmd3xyr8xl)

Αυτή είναι και η 15η φορά όπου "Κόκκινοι" και "Κόκκινοι Διάβολοι" συναντώνται για το FA Cup.

Πολλές απουσίες και για Λίβερπουλ και για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν στην ευχάριστη θέση το βράδυ της Πέμπτης να δει τον Μο Σαλάχ να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του. Ο Αιγύπτιος είναι έτοιμος και οι πιθανότητες να ξεκινήσει και στο "Ολντ Τράφορντ" είναι υπέρ αρκετές. 

Και από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπάρξουν επιστροφές καθώς ο Τεν Χαχ ανέφερε πως οι Χόιλουντ, Μαγκουάιρ και Μπισάκα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ειδικά οι δύο αμυντικοί είναι πολύ σημαντικοί, δεδομένων και των υπόλοιπων απουσιών.

Για τη Λίβερπουλ εκτός παραμένουν οι Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς, Ντόουκ, Ζότα με τον Κονατέ να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός παραμένουν οι Μπαγιντίρ, Μαλάσια, Σο, Μαρτίνεζ, Μάουντ και Μαρσιάλ ενώ αμφίβολος είναι και ο Τζόνι Έβανς σε μια απουσία που έχει φτάσει να θεωρείται άκρως σημαντική. 

Παρ' όλα αυτά, την ιστορία τη γράφουν πάντα οι παρόντες. Και οι ομάδες των Κλοπ και Τεν Χαχ μας υπόσχονται μία ακόμη σπουδαία μεταξύ τους μονομαχία με φόντο το "Γουέμπλεϊ" και την τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί που ήδη βρίσκονται η πάντα σταθερή Μάντσεστερ Σίτι και η απίθανη Κόβεντρι.