Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ατρόμητος ο οποίος με 2-1 απέναντι στον Βόλο έφτασε τα 9 σερί ματς αήττητος στην Super League, έχοντας 5 νίκες, με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο!

Για τον Βόλο ήταν η 3η σερί ήττα και μάλιστα χωρίς να σκοραρει.

Το ματς αρχικά είχε ένα ακυρωθέν γκολ για τον Βόλο με τον Μωραΐτη. Η φάση ήταν οριακή με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται έντονα.




Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση που ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος μέχρι στιγμής. Καθαρό γκολ του Μωραΐτη ακυρώνεται με ανύπαρκτο οφ σάιντ. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι με τα μαύρα ασελγούν εις βάρος του δημοφιλέστερου αθλήματος».

Δοκάρι ο Ατρόμητος και γκολ με τον Αντζιέλσκι


Μετά από εκεί ο Ατρόμητος άρχισε να παίρνει μέτρα στο ματς. Μαλιστα από το 15' έως το 25' έκλεισε τον Βόλο στα καρέ του, έχοντας και πολλές στατικές φάσεις.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε ένα δοκάρι, το οποίο ωστόσο ήρθε με την βοήθεια του Γκαρσία.



Παράλληλα άνοιξε και το σκορ στο 25' με τον Αντζιέλκσι.




Ο Βόλος πήγε να ισοφαρίσει, επίσης με στατική φάση, στο 30' αλλά δεν τα κατάφερε ο Γκαρσία.




Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στην ροή του αγώνα και το ημίχρονο έκλεισε με τον Ατρόμητο να ήταν μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά, αλλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

"Καθάρισε" με πέναλτι ο Αντζιέλσκι για τον Ατρόμητο


Για να έρθει το 58' και ο Ατρόμητος να πάρει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κόμπα στον Βαλένσια. Η φάση εξετάστηκε στο VAR και ο Αντζιέλσκι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για να κάνει το 2-0 για τον Ατρόμητο, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.



Μετά από εκεί υπήρξαν κάποιες έντονες μονομαχίες ανάμεσα στιος δύο ομάδες, αλλά τελικά το ματς δεν... χάλασε, με τον Βόλο να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Μανουέλ Γκαρσία.



Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46' Ταχάτος), Μύγας (10' Λούνα), Τρουϊγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59' Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραϊτης.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλεθ (82' Κουέν), Φριντζόνσον (40' Έρλιγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82' Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιελσκι (65' Βέργος).