Μια ακόμα αναμέτρηση της Super League θα διεξαχθεί χωρίς κόσμος. Έχει να κάνει με το Βόλος - Ατρόμητος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο για την 4η αγωνιστική των playouts. Η ΔΕΑΒ επέβαλε κυρώσεις που έχουν να κάνουν με πρόβλημα αναφορικά με τις κάμερες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνει το Πανθεσσαλικό για παιχνίδι του Βόλου στη Super League. Είχε γίνει και για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts.

Το Πανθεσσαλικό στάδιο έχει προκρίνει η ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Ωστόσο παραμένει το πρόβλημα με τις ααπραίτητες κάμερες, που δεν υπάρχουν, ενώ θέματα έχουν και τα τουρνικέ.

Θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για να μπορέσει αν διεξαχθεί ο τελικός στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ΔΕΑΒ στο δελτίο Τύπου, αναφέρει σχετικά με την απόφαση της: "Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024".

Η απόφαση της ΔΕΑΒ για το Προμηθέας - Κολοσσός της Basket League

Επίσης κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και το Προμηθέας - Κολοσσός για το Top 6 της Basket League.

"Με την υπ΄ αριθ. 14/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΕ – KAE ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η Hotels Collection, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΠΕΑΚ «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, για την 3η αγωνιστική της φάσης TOP6 της Basket League 2023-2024.
Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024", αναφέρεται στο δελτίο τύπου.