Ήταν μια μονομαχία που περίμενε εδώ και μήνες με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης. Δύο... θαύματα της φύσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο παρκέ και το αποτέλεσμα παρέπεμπε περισσότερο σε σενάριο του... Space Jam 3 και λιγότερο σε κανονική αναμέτρηση του ΝΒΑ. 

Η μονομαχία Αντετοκούνμπο - Γουεμπανιαμά που έκανε το ΝΒΑ να παραμιλά

Οι δύο χαρισματικοί αστέρες του παγκόσμιου μπάσκετ προσέφεραν στους θεατές μια επική μονομαχία που βρήκε θριαμβευτή τον Γιάννη (ο οποίος με 44 πόντους οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 125-121 μέσα στο Σαν Αντόνιο), με τον Γάλλο, όμως, να επιβεβαιώνει τις τεράστιες δυνατότητές του και να μας προετοιμάζει για τα χρόνια της δικής του κυριαρχίας στο άθλημα.

Σε μία από τις πιο clutch εμφανίσεις της καριέρας του ο Αντετοκούνμπο οργίασε (44 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα), ενώ ήταν ο παίκτης που ουσιαστικά σφράγισε το διπλό των «ελαφιών» με δύο καθοριστικά τρίποντα στο φινάλε της αναμέτρησης!

Απέναντι του ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε ασύλληπτα πράγματα (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 μπλοκ) με φάσεις που πραγματικά δεν έχει ξαναδεί το άθλημα, με τους δύο αστέρες να ανταλλάσσουν καρφώματα και τάπες, αφήνοντας τους πάντες... με ανοιχτό το στόμα! 

Ειλικρινά, αφήστε ό,τι κάνετε και αφιερώστε λίγο τον χρόνο σας για να δείτε τις απίθανες στιγμές που μας χάρισαν δύο παικταράδες που ανυπομονούμε πλέον να δούμε ξανά αντιμέτωπους στη... στρατόσφαιρα!