Σχεδόν ίδιο ήταν το μοτίβο της ήττας της Ρόμα από τη Γιουβέντους, 1-0, στο Τορίνο για τη 18η αγωνιστική της Serie A, με εκείνη από την Ίντερ στις 29 Οκτωβρίου, αφού ο ισχυρότερος αντίπαλος ξέρει ότι θα βρει αντίσταση και πως θα χρειαστεί μία στιγμή για να την κάμψει. 

Σε εκείνη την περίπτωση ήταν το γκολ του Μάρκους Τουράμ στο 81', σε αυτήν, το αριστερό πλασέ του Αντριέν Ραμπιό -που με 14 γκολ από πέρυσι είναι ο πρώτος σκόρερ μέσος ιταλικών ομάδων που παίζουν στη Serie A, ο οποίος στο 47' εκμεταλλεύτηκε τη θεάρεστη έμπνευση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ένα υπέροχο τακουνάκι, και λειτουργώντας ως ακραίος έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους. 





Αυτός ο γαλλικός παρονομαστής αρέσει πολύ στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, οι οποίοι απέχουν των διωκτών τους. Μετά την ισοπαλία της Ίντερ στη Γένοβα, η Γιουβέντους των 43 βαθμών βρίσκεται μόλις δύο κάτω από τους "νερατζούρι", ενώ έχει διαφορά 7 με την τρίτη Μίλαν και 10 με την τέταρτη Φιορεντίνα. Η Ρόμα, στους 28, είναι έβδομη, αφού την προσπέρασε και η Αταλάντα



Γενικότερα, πάντως, η Γιουβέντους ήταν η κυρίαρχη στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το ένατο ματς στο πρωτάθλημα που κράτησε ανέπαφη την εστία της και η έκτη νίκη της με σκορ 1-0, όσο είχε επικρατήσει και των Μίλαν και Νάπολι. Η ίδια ήταν που είχε τις ευκαιρίες, με πιο κραυγαλέα του Κόστιτς στο 43', όταν έσωσε ο Εντικά στη γραμμή, ενώ το γκολ του Κιέζα στο 88' ακυρώθηκε για οφσάιντ, απόφαση που επιβεβαίωσε ο VAR. 



Τα αποτελέσματα (18η αγωνιστική): Τζένοα-Ίντερ 1-1 ( 45+7’ Ντραγκούσιν-43’ Σιμεόνοβιτς), Μίλαν-Σασουόλο 1-0 (59' Πούλισικ), Φιορεντίνα-Τορίνο 1-0 (83’ Ρανιέρι), Ουντινέζε-Μπολόνια 3-0 (23' Περέιρα, 48' Λούτσα, 52' Παγέχο), Νάπολι-Μόντσα 0-0, Αταλάντα-Λέτσε 1-0 (58' Λούκμαν), Λάτσιο-Φροζινόνε 3-1 (70’ Καστεγιάνος, 72’ Ίσακσον, 84’ Πατρίκ-58’ πεν. Σούλε), Βερόνα-Σαλερνιτάνα 0-1 (48' Τσανουά).